Persecució policial amb cotxe, fugida a peu i salt al buit. Un home de 43 anys i origen marroquí ha mort després d'intentar escapar de la Policia Local de Màlaga, que el seguia des del centre de la ciutat, per l'autovia de la Mediterrània, des d'on va sortir del vehicle que anava conduint, va creuar la mitjana i, en ser de nit, no se'n va adonar que era sobre el viaducte del Totalán. Aquesta és la principal hipòtesi en aquests moments, ja que tot va passar molt ràpid aquest dissabte des que els agents van detectar l'individu conduint de forma anòmala pel carrer Martínez de la Rosa de la capital provincial andalusa.

El mort va fer cas omís a l'alto de la Policia Local i fugint a tota velocitat amb cotxe cap als afores de Màlaga. En un moment donat, mentre circulava per l'autovia de la Mediterrània va col·lidir contra la mitjana a l'altura del pont del Totalán, va baixar del vehicle amb la intenció d'escapar a peu, va saltar de la mitjana de la calçada i es va precipitar pel viaducte de 35 metres d'altura. Segons ha apuntat Diario Sur, l'home anava al volant d'un Opel Corsa amb un acompanyant, que va romandre al turisme quan l'altre es va llançar des del viaducte i va morir.

Investigació: quilo i mig d'haixix al cotxe

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació i ha assenyalat que al vehicle es va trobar droga. Aquesta seria, molt probablement, la motivació per la qual va fugir de la Policia Local de Màlaga quan li van demanar que parés el turisme al carrer Martínez de la Rosa. Tal com ha explicat el mitjà citat, tot apunta que en ser de nit no es va adonar que era sobre el viaducte i tampoc no volia que el trobessin amb el quilo i mig d'haixix que transportava amagat en un buit del motor. L'home va morir pràcticament en l'acte.