Una àvia de 82 anys ha mort aquest dissabte al vespre després de ser atropellada per un tren turístic al municipi de Rincón de la Victoria, a Màlaga. L'accident va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per a les set, segons ha informat el servei d'Emergéncias 112 Andalucía, adscrit a la Conselleria de la Presidència de la Junta. L'avís del tràgic incident el van donar algunes de les persones que passejaven en aquells moments per l'avinguda del Mediterráneo de la localitat. Malauradament, els sanitaris no van poder  fer res per la víctima. 

Un tren turístic envesteix una dona d'edat avançada 

No se sap amb certesa com va produir-se l'accident. Ningú va veure clarament el que va passar, només van adonar-se de l'incident quan ja era massa tard i la senyora jeia inconscient a terra. Es va avisar immediatament al centre de coordinació del municipi que va activar diverses ambulàncies del Centre d'Emergències Sanitàries 061, del Servei Andalús de Salut (SAS), així com patrulles de la Policia Local. El carrer va quedar tallat durant una estona mentre els paramèdics efectuaven les maniobres de reanimació. Desafortunadament, no van poder recuperar l'àvia, i la van haver de declarar morta al mateix lloc del sinistre.

Les autoritats han posat en marxa una investigació per aclarir les circumstàncies en les quals ha ocorregut l'atropellament. No ha transcendit si el conductor del tren turístic va quedar detingut o si va ser traslladat a dependències policials per a interrogar-lo sobre els fets. Tampoc se sap si el vehicle anava buit o si hi havia turistes a bord al moment del sinistre. Després de fer l'aixecament del cadàver, que es va traslladar a l'Institut de Medicina Legal de Màlaga per fer-li l'autòpsia, i  de parlar amb tots els testimonis, el carrer va obrir-se novament al trànsit.