Un home ha intentat ofegar repetides vegades a una coneguda seva en una font pública de València, a plena llum del dia i davant de la mirada de diversos testimonis. Els fets van succeir la passada tarda de dimarts, 9 d'agost, cap a les 17:30 hores de la tarda, després d'una sèrie de desafortunats esdeveniments que van portar a l'agressor a pensar que la seva coneguda, a qui no veia des de feia algun temps, era la causant d'ells. L'home havia patit el robatori del seu telèfon mòbil alhora que es trobava amb la seva coneguda, motiu pel qual la va acusar d'haver participat en el robatori i, tot seguit, va intentar ofegar-la en la font. Tanmateix, mentre això s'esdevenia, un altre home es va apropar al presumpte agressor i li va clavar un cop de puny que li va provocar ferides a la cella i al pòmul. En arribar els agents de la Policia Nacional, únicament van trobar l'agressor i la seva coneguda. Mentre atenien la víctima, altres agents detenien el presumpte agressor, a qui acusen d'un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa.

L'agressor i la víctima eren coneguts i es van trobar en la font per refrescar-se: llavors van robar el mòbil a l'agressor

La tarda de dimarts passat, 9 d'agost, va ser especialment moguda per als agents de la Policia Nacional de la ciutat de València, que van haver d'intervenir en una situació més aviat caòtica. El motiu de l'avís era alarmant: hi havia un home intentant ofegar una dona en una font pública d'un parc situat al districte Trànsits. L'home, segons els nombrosos testimonis del succés, estava provant d'ofegar la dona ficant-li el cap repetidament en l'aigua. Quan van arribar al lloc dels fets i van detenir el presumpte agressor, van descobrir que darrere d'aquesta baralla amb clares intencions homicides hi havia molt més: un robatori, un cop de puny i dos homes misteriosos que també haurien participat de, o propiciat, els fets.

El presumpte agressor, i la dona agredida, eren coneguts i justament s'havien trobat al parc del districte Trànsits amb el mateix objectiu: refrescar-se en la font. Ambdós es trobaven a l'aigua, xerrant i refrescant-se, quan va entrar en escena un tercer home, desconegut per als dos amics. Aquest tercer home, segons ha informat la policia, va oferir fer una foto als coneguts amb el mòbil del presumpte agressor. Va ser en aquell moment que el tercer home, presumptament, va fugir amb el mòbil.

L'individu va acusar la seva coneguda d'estar "confabulada" amb el presumpte lladre

Després del robatori, el presumpte agressor va canviar radicalment la seva actitud i, presumptament, va començar a acusar la seva coneguda d'estar "confabulada" amb l'home que li havia robat el telèfon, iniciant així una discussió. Va ser llavors quan va començar el malson de la dona, que, va ser brutalment agredida pel seu conegut en la mateixa font on instants abans reien i xerraven. L'agressor, presumptament, va agafar la dona pel coll i va submergir el seu cap repetides vegades en l'aigua de la font, davant de la mirada atònita de les nombroses persones que es trobaven al parc.

Un quart home va intervenir en la disputa pegant el presumpte agressor

Mentre el presumpte agressor intentava ofegar la dona, un quart home va aparèixer en escena. Aquest individu, que tampoc no estava quan es va personar la policia al parc, presumptament va pegar un cop de puny a l'agressor a la cara, provocant-lo ferides a la cella i al pòmul.

Agents de la Policia Nacional i sanitaris es van personar al lloc dels fets

Els testimonis van alertar al telèfon d'emergències valencià, el 091, de la baralla que succeïa en la font del barri. Els agents es van personar al lloc dels fets amb sanitaris, trobant-se amb el presumpte agressor amb la cara ferida i sagnant, i a la víctima, seminua, mentre a l'agressor encara intentava ofegar-la. En separar-los, els sanitaris van atendre la dona. Els agents de la Policia Nacional, d'altra banda, van procedir a detenir el presumpte agressor, a qui acusen d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Els altres dos homes continuen sent, ara per ara, un misteri.