Un home ha aconseguit fer-se amb un cotxe valorat en més de 40.000 euros sense pagar absolutament res gràcies a un increïble (i infal·lible) truc: fingir ser un conegut exjugador de bàsquet del Madrid. L'individu s'ha fet passar per Khadim Sow, un jove jugador de bàsquet que actualment està fitxat pel club suís BBC Nyon. La suplantació de la identitat, i conseqüent estafa, ha tingut lloc en un concessionari de Tarragona, segons ha pogut saber el diari El Món. Tanmateix, aquesta no és la primera ocasió en què el fals Khadim Sow actua: en el seu historial consten diversos antecedents penals per estafa i suplantació d'identitat. Ara, l'individu està en parador desconegut i amb el vehicle robat, motiu pel qual els responsables del concessionari demanen la col·laboració ciutadana per tal de localitzar el car cotxe. 

El fals Khadim Sow segueix el mateix modus operandi per cometre les estafes

Els fets es remunten al passat dimarts, 19 de juliol, al concessionari i taller Autopintura Jama, situat a Tarragona. L'individu havia contactat prèviament amb el concessionari, mostrant molt interès en un cotxe esportiu de la marca Audi, concretament per un Audi R8, valorat en 43.000 euros. Segons ha relatat una de les treballadores del taller al mitjà, aquell dimarts, l'home va presentar-se a l'establiment afirmant ser l'exjugador del Madrid de bàsquet Khadim Sow, i expressant el seu desig tant de provar el cotxe com d'adquirir-lo. Després de conduir l'Audi, l'home confirma que vol comprar-lo i, segons declara la treballadora, va efectuar el procés de transferència amb completa normalitat, arribant a ensenyar la quantitat de diners que tenia al compte per tal que els treballadors creguessin que, efectivament, era l'exjugador del Madrid. 

L'individu va endur-se el cotxe i va ser aleshores quan les coses van començar a torçar-se. El fals Khadim va contactar de nou amb la concessionària per avisar que la transferència es duria a terme al cap d'uns dies, perquè el seu banc no era espanyol, ensenyant, però, el seu DNI i la suposada transferència al concessionari. La transferència, com era d'esperar, encara no ha arribat. Els treballadors d'Autopinturas Jama comencen a sospitar i investiguen pel seu compte, descobrint així que han estat víctimes d'una estafa.

El nom real del presumpte estafador és Kharim Kane Touré, i suma diversos antecedents

La treballadora del taller que ha denunciat públicament aquest presumpte cas d'estafa explica que, en revisar el DNI del suposat exjugador del Madrid, van descobrir que en el DNI no apareix el nom de Khadim Sow, sinó el de Kharim Kane Touré. Seguint amb les seves investigacions, es topen amb una notícia descoratjadora: el mateix individu havia estat detingut a València. En una discoteca valencina, i fent-se passar per l'exjugador del Madrid, va consumir cava i vodka per valor de 1.300 euros i va marxar sense pagar el compte, amb el mateix modus operandi que havia utilitzat per adquirir el cotxe. Per si no fos prou, els treballadors van aconseguir contactar amb una altra víctima del presumpte estafador: un home que va llogar la seva casa rural al sospitós, qui també s'havia fet passar per Khadim Sow, mostrant el compte i la suposada transferència, que tampoc va arribar mai.

L'estafador està en parador desconegut i demanen col·laboració per trobar el cotxe

El taller Autopintura Jama explica que l'home, en aquests moments, està en parador desconegut amb el model Audi R8 presumptament robat del concessionari. Per això, els treballadors han denunciat el cas públicament, i demanen la col·laboració ciutadana per tal de localitzar el vehicle. El cotxe té la matrícula 9206FWS i, en cas de veure'l, demanen que s'escrigui a l'adreça de correu electrònic Info@autopinturasjama.com