Els Mossos d’Esquadra han detingut un home d’uns 45 anys, nacionalitat espanyola i retirat de l’Exèrcit, per haver intentat matar el seu pare aquest diumenge al vespre en un pis de Castelldefels. L’home va atacar el seu progenitor clavant-li com a mínims vuit ganivetades i després es va amagar a casa seva, on els Mossos, amb efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van haver d’assaltar-lo. L’home detingut, abans de poder ser reduït pels Mossos, es va intentar matar a ell mateix clavant-se també el ganivet. 

Baralla al mig del carrer i atrinxerat al pis

Els dos van haver de ser traslladats, molt greus, a l’Hospital de Bellvitge, on segueixen ingressats. Tot i la situació greu dels dos, no es tem per la vida de pare i fill. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets del carrer Arcadi Balaguer de Castelldefels, que tot sembla indicar que es va iniciar per una baralla entre els dos.

Quan la policia va arribar a lloc, amb efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, es van trobar el pare ferit a l’exterior del pis, molt greu. Els esforços del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van evitar que morís allà mateix, i després de ser estabilitzat, va poder ser traslladat. El fill, armat, es va atrinxerar al pis que compartia amb el seu pare. Amb escuts i proteccions, dos equips de l’ARRO dels Mossos van poder assaltar el pis i detenir-lo. Abans s’havia intentat matar ell mateix.

Assassinat a Badalona

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta nit de diumenge un home de 35 anys de nacionalitat marroquina per matar-ne un altre de 49 anys aquest diumenge al barri de Sant Roc de Badalona. Els Mossos d'Esquadra van ser requerits al voltant de les deu de la nit per adreçar-se a un domicili del carrer de Còrdova on presumptament s'havia produït una baralla. En arribar, van localitzar una persona morta i un altre home, que va acabar detingut per presumpta relació amb aquest fet. L'àrea d'investigació criminal de la Regió Metropolitana nord s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir-ne la motivació.