Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta nit al barri de Sant Roc de Badalona un home que n’ha matat un altre obrint-li el cap amb un objecte de decoració durant una baralla per un deute. Els fets han passat al voltant de les deu de la nit en un pis del carrer de Còrdova, a Badalona.

La policia ha estat alertada dels fets i quan han arribat han trobat el cos sense vida de l’home, de 49 anys i nacionalitat espanyola. S’ha detingut el presumpte autor dels fets, un home de 35 anys de nacionalitat marroquina. Segons les primeres investigacions policials, l’enfrontament s’ha iniciat per una baralla relacionada amb un deute de diners entre les dues parts.

L’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord s’ha fet càrrec de la investigació per aclarir tots els detalls dels fets. De moment, per evitar incidents, els Mossos han desplegat a la zona equips de l'ARRO de la regió. El mort, un conegut home del barri, que feia reparacions de cotxes, formava part d'un clan gitano conegut com 'Los Peluos' i temen que, per revenja, es generin nous episodis de violència.

Un exmilitar intenta matar el seu pare a Castelldefels

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge un home que va ferir de gravetat el seu pare amb diverses ganivetades a Castelldefels. Els Mossos van rebre una trucada dels veïns alertant d'una forta discussió en un pis del carrer d'Arcadi Balaguer. En arribar, els agents van trobar el pare fora del domicili amb diverses ferides per ganivetades i el fill, d’uns 45 anys, nacionalitat espanyola i exmilitar, es va atrinxerar al domicili. 

Agents de l’ARRO dels Mossos van accedir al pis i llavors l'home va intentar suïcidar-se amb una ganivetada al pit. Tots dos van ser traslladats a l'hospital. El pare va resultar ferit greu, però està fora de perill. El fill també es troba ingressat en estat greu.