Busquen el Faustino, un home de 58 anys que ha desaparegut a Terrassa (Vallès Occidental) aquest divendres: ha estat vist per última vegada a l'hospital de Terrassa i demanen ajuda per trobar-lo urgentment.

Desapareix un home a Terrassa

El Faustino José Aranda és un home de 58 anys que va ser vist per última vegada el divendres al migdia i demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo, ja que ningú sap on podria estar: no porta mòbil i necessita medicació.

faustino / Twitter

Faustino José Aranda és un home desaparegut a Terrassa (Vallès Occidental) i demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo / Twitter

Se li va perdre el rastre el divendres

Se li va perdre la pista el 31 de juliol a Terrassa i, des de SOS Desaparecidos, han facilitat una fotografia del desaparegut i una descripció per trobar-lo com més aviat millor. Mesura 1,70 metres, pesa uns 98 quilos, és de complexió corpulenta, té calvície parcial i els seus cabells són canosos. Porta barba i bigoti i té els ulls de color marró.

S'escapa de l'hospital de Terrassa

Segons explica la seva família, el Faustino estava ingressat a l'hospital de Terrassa i s'ha escapat cap a les 13:00. És veí de la zona de Can Tussell i podria estar desorientat. La seva família explica que és primordial trobar-lo, ja que va sense Ventolín i s'ofega.

Tant la Policia Municipal de Terrassa, com les Agrupacions de Defensa Forestal com voluntaris, han organitzat un dispositiu nocturn per buscar-lo la nit del divendres al dissabte, de moment, sense èxit. 

Faustino José Aranda

Qualsevol persona que tingui alguna pista de Faustino José Aranda, que es posi en contacte immediatament amb els Mossos d'Esquadra, amb Emergències 112 o amb SOS Desaparecidos, que ofereix assistència telefònica les 24 hores del dia.

La Sandra Culli va desaparèixer a Vilassar de Mar

El Faustino no és l'única persona desapareguda a Catalunya i, de fet, també se li ha perdut el rastre a la Sandra Culli, una dona que va ser vista per última vegada el 26 de desembre del 2020 a Vilassar de Mar (Maresme): va anar a donar una volta i mai més va tornar i, des de llavors, se li ha perdut completament el rastre.

Busquen a Tomás Gimeno, el pare de les nenes de Tenerife

També continua la cerca de Tomás Gimeno, un pare acusat d'haver assassinat les seves dues filles a Santa Cruz de Tenerife. Encara que la hipòtesi principal és que després de matar les dues menors es va suïcidar, té una ordre de detenció internacional i és primordial trobar-lo, ja que es podria enfrontar a penes de presó i sancions econòmiques molt elevades per, presumptament, haver matat les seves filles per fer mal a la seva ex, sent un clar exemple de violència vicària.