La Policia Nacional ha detingut un home que s'havia colat en una casa a Mallorca i havia intimidat amb un vidre trencat als propietaris quan aquests el volien fer fora. L'incident es va produir la matinada del dissabte a la localitat de Manacor, i el detingut s'enfronta a càrrecs per un delicte de violació de domicili i un altre d'amenaces.

El dissabte 24 de desembre, just passades les tres de la matinada, una parella amb residència al municipi mallorquí de Manacor es despertava sobresaltada en sentir unes veus que provenien d'algun racó del seu domicili. Van sortir del llit per investigar, i es van trobar amb una imatge insòlita: un home despullat per complet si no fos per la tovallola a la cintura, estava menjant i bevent com qui no vol la cosa al mig de la seva cuina.

Els propietaris, passat l'ensurt inicial, van demanar a l'intrús que marxés. Segons han informat a Europa Press fonts policials, l'individu, d'origen argentí, va expressar el seu desig de tornar al seu país natal. Ho va fer de manera més aviat incoherent, per la qual cosa el propietari del domicili va desistir d'intentar persuadir-lo amb paraules, i el va agafar del braç per fer-lo sortir a la força. En aquell moment l'home va agafar una ampolla de vidre que va trencar per amenaçar al matrimoni amb el tros afilat.

Va fugir tapat només amb una tovallola

Afortunadament, l’intrús no va complir amb les seves amenaces de ferir als propietaris si no el deixaven en pau. En comptes d’això, va llençar l’ampolla trencada contra una de les parets abans de sortir corrents de la casa, tapat només amb la tovallola que els havia agafat després de dutxar-se.

En comprovar que l'home havia marxat i que es trobaven fora de perill, la parella va trucar a la policia. Amb la descripció facilitada una patrulla que vigilava en cotxe pels voltants va identificar l'home que intentava fugir pels carrers. Els agents el van aturar i van procedir amb el seu arrest i posterior trasllat a dependències policials. Tenint en compte el seu estat de desorientació i el fet que parlava de manera incoherent, van sol·licitar l'assistència dels serveis sanitaris perquè li avaluessin.