Almenys dues persones han mort aquest divendres en un atac amb una ballesta a la localitat d'Almelo, a l'est dels Països Baixos. Segons imatges recollides pels mitjans locals, un home ha sortit al balcó amb l'arma després d'haver disparat a les víctimes. Segons De Telegraaf, un portaveu policial ha manifestat que per ara es descarta un motiu terrorista en l'incident.

Homicidi amb una ballesta a Holanda

Un vídeo publicat per la cadena RTV mostra un home armat amb una ballesta al balcó d'un edifici.

La policia neerlandesa ha confirmat la mort de dues persones en l'incident i ha apuntat que una tercera ha resultat ferida. Les tres víctimes, tant els morts com el ferits, han estat trobats a l'interior de l'habitatge, segons el diari Algemeen Dagblad.

"El sospitós ha estat detingut i es troba ferit", han agregat les mateixes fonts. Una agent va obrir foc a la zona dels fets per reduir l'homicida.

A més, a través del seu compte oficial a les xarxes socials, la policia ha demanat la població que no acudeixi a la zona dels fets per seguretat, si bé ha incidit que "la situació està sota control".

Condemnat un anestesista per drogar i desfigurar la seva secretària

El fiscal va confirmar aquest dimarts la condemna de 14 anys de presó a l'anestesista Gerardo Billiris per haver subministrat drogues, desfigurat i volgut matar una jove el 2017 -la seva secretària- al barri argentí de Palermo. A més, l'anestesista també és responsable de dos casos d'abusos sexuals, van informar fonts properes al cas.

Gerardo Billiris / RRSS

Gerardo Billiris / RRSS

Billiris està acusat per dos casos. El primer va ocórrer el 2012. Una jove model el va denunciar per haver-la abusat sexualment i drogat. El segon cas, que va tenir una gran repercussió mediàtica, va ser el de María Belén Torres, la seva secretària de 24 anys, a qui va drogar i va colpejar brutalment a la seva casa de Palermo. Per aquest atac està acusat per intent d'homicidi. Billiris va ser detingut el 31 de gener de 2017 després que sortís a la llum la denúncia pública de Belén Torres, que va explicar el seu cas a les xarxes socials.

L'anestesista va demanar perdó públicament a la seva ex secretaria, que no va dubtar en rebutjar les paraules del seu agressor: "Em va voler matar. Crec que el que volia era violar-me, però no ho va aconseguir, llavors va voler matar-me", va precisar. "Quin penediment he de creure? Sabia exactament el que feia", va concloure Belén.

Finalment el tribunal va condemnar a Billiris a la pena de 14 anys de presó.