Un home ha atacat a ganivetades la seva dona i la seva filla, menor d'edat, aquest dimecres a la nit a Mataró (Maresme). L'agressió s'ha produït cap a tres quarts dotze de la nit en un domicili a l'entorn de la ronda O'donell, al barri mataroní de Peramàs. La Policia Local va rebre l'avís i va desplaçar-se fins al lloc dels fets, però en arribar l'individu ja havia fugit de l'escenari de l'assalt familiar. Finalment, segons han detallat fonts de la investigació a l'ACN, l'han detingut aquest dijous al matí.

Emergències, fugida i detenció: acusat d'intent d'homicidi a Mataró

Els serveis d'emergències també van traslladar-se fins a aquesta zona de la ronda O'donell de Mataró per atendre la mare i la filla menor d'edat que havien patit ferides de diversa consideració després d'haver estat atacades amb un ganivet per l'home. Els facultatius, després d'un primer examen de les lesions, van decidir derivar-les a l'Hospital de Mataró, on van ingressar per diversos talls d'arma blanca, però que no comporten cap perill per les seves vides.

La detenció de l'home no es va produir fins al matí del dia següent. La Policia Local de Mataró, en veure que havia fugit del lloc, va establir un dispositiu per tal de trobar-lo. El van localitzar i detenir aquest dijous a les 8.05 hores i ja l'han traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Està acusat d'intent d'homicidi amb arma blanca. La policia catalana ha obert una investigació per esclarir els fets. Per part de l'Ajuntament, s'està examinant si la dona s'havia adreçat al servei d'Igualtat municipal i han activat el protocol per l'abordatge de la violència masclista integral per donar cobertura tant a la mare com a la filla.