Les armes blanques tornen a ser les protagonistes d'un nou succés a la ciutat de Barcelona. Dues persones han resultat ferides en ser apunyalades durant una baralla multitudinària que va tenir lloc aquest dissabte al vespre al carrer dels Escultors Claperós, a tocar del Parc del Clot, al districte de Sant Martí. Segons les primeres informacions, els fets es van produir pocs minuts abans de les nou de la nit i es van activar dues patrulles de la Guàrdia Urbana de Barcelona i un dispositiu dels Mossos d'Esquadra. També es va desplaçar fins aquesta zona verda de la capital catalana dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per atendre els possibles ferits.

Una vintena de persones es van barallar al Parc del Clot

En la batussa hi haurien participat una vintena de persones per causes que encara es desconeixen. En veure arribar la presència policial, totes les persones que participaven en la baralla van començar a córrer en totes direccions per evitar que els agents els poguessin identificar i detenir. Les úniques dues persones que van quedar-se al lloc dels fets van ser les dues persones que havien resultat ferides per arma blanca. Es tracta d'un jove de 24 anys que va quedar amb lesions greus i un altre home de 31 anys que es troba en estat menys greu. Tots dos van ser traslladats pels efectius del SEM fins a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir els fets, saber què va motivar la baralla i identificar les persones que hi van participar. De moment, no consta que s'hagi produït cap detenció en relació amb aquests fets. Per l'ampli nombre de persones que van participar en la baralla, una de les principals hipòtesis és que els dos grups haguessin quedat expressament per barallar-se entre ells. No es tractaria de la primera vegada que succeeix una cosa així en les darreres setmanes a la capital catalana. A finals de febrer dos grups ja van quedar per barallar-se al districte de Ciutat Vella i dues persones també van acabar ferides, en aquella ocasió, però, per arma de foc.