Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou assassinat a Catalunya. Aquesta matinada s’ha trobat el cos sense vida d’un home en un pis del carrer de Llevant, a la Mina, a Sant Adrià de Besòs amb clars signes de violència. Segons fonts de la investigació presentava diverses ferides per arma blanca. Quan els Mossos han arribat al lloc dels fets, després de ser alertats, a tres quarts de tres de la matinada, l'home ja estava mort. 

La policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets. Ara per ara es desconeixen més detalls de com ha evolucionat l'incident, a l’espera que la policia catalana pugui aclarir què pot haver passat i qui és la víctima.

Una baralla, possible detonant del crim

Alguns testimonis asseguren a la policia que s'han sentit crits abans dels fets, d'una baralla entre diverses persones llatines. Aquest fet encara no s'ha pogut confirmar i els agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord han assumit la investigació. Ara per ara, no consten detinguts.

Més crims a Catalunya

Si es confirma que es tracta d’una mort criminal, serà el segon crim en pocs dies en aquesta ciutat a tocar de Barcelona. No fa ni dues setmanes un home va ser assassinat a trets al mig del carrer després d’una discussió familiar. L’home que va obrir foc amb l’escopeta va poder escapar i es va entregar a la comissaria dels Mossos del Vendrell després d’alguns dies. Aquell crim va ser part d’una seqüència de fets que van generar set crims en set dies a Catalunya.

Aquesta setmana, a Barcelona, s’ha registrat també un altre crim. Un home de 89 anys, que pateix Alzheimer, va matar a cops, amb un pot d’escuma d’afaitar, un altre avi en una residència del districte d’Horta. Els Mossos van detenir l’home, però ha quedat en llibertat amb càrrecs, acusat d’un delicte d’homicidi, per raons de salut.