El recepcionista d'un hotel de Vigo truca a la Policia Nacional perquè sospita que hi ha una agressió masclista en una de les seves habitacions. En entrar, troben dos joves amb comportaments molt estranys a causa d'unes al·lucinacions.

Un recepcionista d'hotel sospita d'una agressió masclista

Els fets, segons han informat aquest dilluns fonts policials, van tenir lloc poc després de dos quarts d'una de la passada matinada.

El recepcionista d'un hotel de Vigo, a Pontevedra, va trucar d'urgència a la policia després de sentir forts crits a l'interior d'una de les habitacions.

El mateix personal de l'hotel havia telefonat en diverses ocasions a aquesta habitació, però els hostes no responien.

Habitació d'hotel / Arxiu|Arxivament Pixabay

Imatge d'arxiu d'una habitació d'hotel / Pixabay

Els agents que es van desplaçar a l'establiment van poder comprovar que a l'altre costat de la porta de l'habitació s'estaven produint forts cops, converses sense sentit i se sentia la veu d'una dona que demanava auxili.

Llavors van picar diverses vegades a la porta, però ningú no els va obrir i els crits es van intensificar. Els policies van demanar al recepcionista que obrís la porta amb una clau mestra i van poder entrar.

La Policia entra a l'habitació

Però l'escena que van trobar era molt diferent de qualsevol agressió: una noia d'uns 20 anys es trobava a terra, fent voltes i donant-se cops contra els mobles, demanant auxili, realitzant moviments incoherents i encadenant frases sense sentit.

droga karkubi girona

Imatge d'arxiu de pastilles / PxFuel

I al llit hi havia un altre jove de la mateixa edat, completament abstret, fora de si, immòbil i molt pàl·lid.

La gravetat de la situació va fer que els agents demanessin una ambulància medicalitzada per al seu reconeixement. Els sanitaris d'urgència van assegurar que els dos podien estar greument influïts per algun tipus de substància al·lucinògena.

Al·lucinacions per drogues: ingressats a l'hospital

Finalment, els dos van ser traslladats a l'hospital Álvaro Cunqueiro per a la seva observació i tractament.

El passat 21 d'agost es va iniciar una investigació per uns fets similars, encara que més greus, a Càceres, on dos homes van resultar morts.

Va ser aquell dia quan es va trobar el cadàver d'un jove de 37 anys a la seva casa a Coria, Càceres, al costat d'una bossa de cocaïna. Setmanes després moria un altre home a Plasència en les mateixes circumstàncies.

Cocaïna en mal estat amb dos morts

Al cap de pocs dies, diverses persones van començar a ingressar els hospitals de la zona per intoxicació.

Algunes d'elles tenien al·lucinacions i efectes secundaris molt estranys d'alguna substància indeterminada.

Entre les al·lucinacions més sonades està la d'una persona que va començar a fregir ous amb sabó rentaplats Fairy, va detallar el mitjà El Mundo.

Cocaïna / Pixabay

Cocaïna / Pixabay

Un altre dels afectats va relatar que pensava que estava ple d'insectes, per la qual cosa va començar a ruixar-se els braços amb insecticida, mentre un altre assegurava que veia com uns gnoms el perseguien demanant-li diners.

La Guàrdia Civil va començar a sospitar de cocaïna en mal estat, per la qual cosa van començar a buscar responsables. Finalment es va poder detenir a Plasència dos camells de forma independent, uns dels quals va ingressar provisionalment a la presó, i l'altre va quedar en llibertat amb càrrecs.