Qui pensaria que conduint per una autovia a la que es pot anar a més de 100 quilòmetres per hora es trobaria amb un animal de 300 quilos intentant creuar-la. Però tot i que sembla un fet irreal va passar, i molt a prop, a l'A-7 a l'altura del municipi d'Alberic (València) aquest 1 de gener. "Va aparèixer un bou negre al meu carril cap a València. De matinada. El vaig atropellar frontalment, fet pel qual va morir i el meu cotxe està completament destrossat. Imagineu telefonar a aquelles hores a Emergències", ha explicat la dona accidentada a À Punt. La conductora anava a treballar el diumenge als voltants de les cinc del matí.

La dona va salvar-se però va patir lesions i està de baixa laboral

La història de xocar contra un toro de 300 quilos que s'havia perdut pels camps del sud de València sembla força surrealista i fins i tot la Guàrdia Civil no sabia si creure-la. Així ho ha explicat la dona al mitjà citat, un cop va trucar demanant ajuda a emergències, atès que el seu cotxe va quedar destrossat i el bou mort per l'impacte. L'accident va produir-se al no poder reaccionar a temps i va salvar-se "gràcies al cinturó i l'airbag". No obstant això, com passa amb els porcs senglars, els experts apunten que és millor batre a l'animal que intentar evitar-ho, perquè en aquest segon cas és com més sinistres mortals es produeixen al sortir-se de la via o d'altres raons derivades.

La dona va patir lesions, però s'està recuperant en aquests moments. Està de baixa laboral arran de l'accident a l'A-7. Respecte a l'animal, pel que sembla el buscaven des de feia gairebé un mes després de rebre avisos de veïns que l'havien vist passejant per la zona. El toro no pertany a cap ramaderia de l'àrea de València: no portava cap distintiu de reconeixement ni xip d'identificació.