Encara que és ben sabut que les probabilitats de guanyar qualsevol sorteig de loteria són mínimes, la il·lusió fa que moltes persones juguin de forma habitual per aconseguir l'anhelat premi que els permeti viure tranquils la resta de les seves vides, o almenys uns anys. No hi ha un manual exacte de com guanyar i la ciència ha demostrat al llarg dels anys que qualsevol combinació té les mateixes possibilitats de sortir guanyadora. Davant d'això, moltes persones busquen seguir una estratègia amb valor sentimental: jugar sempre els mateixos números.

Guanyen milions en la loteria amb el número de sempre

Dates especials com naixements de fills, mort d'algun familiar o importants cites romàntiques són alguns dels més populars. Així, encara que el sentiment no augmenta les nostres opcions, almenys es juga amb il·lusió. I precisament, en aquest cas, l'amor familiar s'ha convertit en l'èxit d'una família canadenca, que ha aconseguit la grossa després de 36 anys jugant amb la mateixa combinació de números.

Amb les dates d'aniversari dels seus fills, Joery i Lana Leung aconseguien el premi més gran del sorteig 6/49, un joc d'atzar gairebé idèntic a la Primitiva espanyola. Com en el sorteig d'aquí, la família canadenca tenia una possibilitat aproximada d'encertar la combinació d'1 entre gairebé 14 milions de combinacions, una cosa que demostra la veritable dificultat de fer-se ric amb aquest tipus de jocs. Ara, la família Leung rebrà 6 milions de dòlars canadencs, al voltant de 4,3 milions d'euros al canvi.

Juguen el mateix número durant 36 anys

El matrimoni, que viu en una ciutat de 250.000 habitants a l'oest del Canadà anomenada Burnaby, portava 36 anys jugant la mateixa combinació, participant cada setmana en aquest sorteig conegut com a 6/49 i esperant que la sort els somrigués algun dia, i per fi ho ha fet. El passat 16 de març es convertien en els únics guanyadors de la primera categoria del sorteig, és a dir, que només ells en van apostar per la combinació dels números 1, 3, 8, 14, 15 i 16.

Loteria Euromilions / Europa Press

Tenien molt poques possibilitats de guanyar la loteria equivalent a la Primitiva espanyola / Europa Press

En declaracions a Global News, Lana Leung declarava: "És un moment realment increïble. És el moment més feliç de la nostra vida per als dos". Encara que també admetia que havia estat el seu marit qui havia insistit a jugar durant tots aquests anys amb els mateixos números fins que al final van tenir "sort aquell dia", fent un gir radical al seu mode de vida. A més, té un significat més profund, ja que els números corresponen als aniversaris de tots els membres de la família.

Pensava que era una broma: 48 hores per assabentar-se

De fet, va ser un dels fills del matrimoni qui va escoltar la combinació guanyadora i li va resultar familiar, per la qual cosa va preguntar als seus pares si havien jugat aquella setmana a la loteria com solien fer. Encara que van guanyar el sorteig del dia 16, no es van assabentar fins 48 hores després que eren milionaris, quan el mateix fill els va enviar un missatge preguntant pel bitllet d'aquella setmana i, com no li responien, es va presentar en persona a la casa per veure-ho. Allà, en obrir l'aplicació de la loteria nacional, va escanejar el tiquet i va veure el missatge que tothom espera: havien guanyat un premi milionari.

Llana i Joery Leung / Cedida

Feia 36 anys que Lana i Joery Leung jugaven el mateix número / Cedida

Al principi, la Lana recorda que el seu marit "va pensar que li estava fent una broma" i fins que el seu fill no ho va fer de nou, "no es va adonar que érem els guanyadors". Davant de la típica pregunta que es fa als guanyadors de la loteria sobre què faran amb els diners, asseguren que planegen continuar treballant, però que canviessin els seus horaris per prendre-ho tot amb més calma. "L'objectiu és ser feliços ara per ara, compartir aquesta sort amb la nostra família". Pagaran la hipoteca d'una vegada i gastaran la resta sense pressa, sent conscients que els ha canviat la vida.