De vegades les millors notícies arriben després de patir o superar un problema molt gran. Fins i tot situacions que semblen, a priori, complicades poden acabar sent beneficioses. No sempre les coses són lògiques i un petit cop de sort o de casualitat poden canviar radicalment una situació.

Una dona de la ciutat de Maryland, a l'estat de Washington, ha estat la protagonista de diverses notícies sobre la seva increïble història. Encara que el seu nom no ha transcendit per motius de privadesa, sí que ho han fet les seves vivències que són, si més no, inversemblants.

La dona va tenir un terrible accident de cotxe el passat 14 de febrer i, encara que no va patir cap conseqüència, el seu vehicle va quedar destrossat i els mecànics li van comentar que era impossible arreglar-lo i que devia comprar un de nou per la gravetat del xoc. De sobte, es trobava sense mitjà de transport i n'havia de comprar un de nou.

Va decidir anar a comprar un bitllet de loteria

Uns dies després, va anar a una botiga de loteria en la qual va comprar un bitllet amb un número determinat. Va triar la mateixa combinació que tenien els números de la matrícula del cotxe que havia estat declarat sinistre total uns dies abans.

loteria pixabay

Loteria / Pixabay

Va decidir fer això per donar-li un petit homenatge al seu antic cotxe, li va fer gràcia i va pensar que li podia portar sort. Malgrat això, la seva sorpresa va ser majúscula quan l'endemà es va adonar que li havien tocat 25.000 dòlars (22.600 euros) gràcies a aquest bitllet de loteria.

La dona va gastar els 25.000 dòlars a l'entrada per pagar un cotxe nou. Curiosament, l'accident que havia tingut unes setmanes abans el va ajudar a guanyar aquest premi amb què podia comprar-se un nou vehicle per substituir a què havia quedat completament destrossat, de vegades el destí i la fortuna són capritxoses i, en aquest cas, a aquesta dona li ha somrigut.

Un 'expert' publica un llibre en el qual ajuda la gent a guanyar la loteria

Richard Lustig, nascut en Florida el 1951, és considerat com el gran expert en el qual a guanyar premis en sortejos es refereix. El nord-americà va aconseguir set premis de loteria, acabant amb el pensament que és totalment aleatori.  Va publicar 'Learn How to Increase Your Chances of Winning the Lottery' (Aprengui a augmentar les seves possibilitats de guanyar la loteria) que va ser un èxit en vendes.

El primer consell del nord-americà és molt senzill: comprar més bitllets, encara que suposi una inversió inicial gran. Si l'adaptem a la Loteria de Nadal podem veure que la possibilitat de guanyar 'El Gordo' és d'1 entre 100.000, la mateixa que el segon i el tercer premi. Per la qual cosa augmentarem considerablement les nostres opcions amb més números. Richard Lustig comenta que no és bo elegir números similars ni consecutius, a més no és partidari de seleccionar-los aleatòriament. Encara que recomana elegir-ne un i utilitzar-lo en diversos sortejos organitzats per la mateixa entitat.

Aconsella jugar en sortejos no tan populars, en haver-hi menys participació és més fàcil poder ser premiat. També comenta que jugar en grup és positiu, encara que el premi s'hagi de repartir, ja que la inversió és menor. Finalment, aconsella comprar números amb terminacions més grans que el 31. Moltes persones es guien per la seva data de naixement per triar un número i, en cas de tocar, el premi es repartirà entre menys guanyadors.