La Nikki García és la dona que posa veu al GPS de Google Maps. S'ha viralitzat a les xarxes socials per un vídeo que ha penjat a Twitter i a Tiktok on els seus amics la graven mentre imita el robot de l'aplicació, ja que és ella mateixa qui li posa veu. 

La veu de la Nikki García l'han escoltat milions de persones d'arreu d'Espanya. Si alguna vegada has utilitzat el GPS de Google Maps en castellà, segur que et sona, ja que ella és qui posa veu a les indicacions per tal que no et perdis a la carretera. 

Google Maps en un móvil / PxFuel

La Nikki García és la dona que posa veu al GPS de l'aplicació Google Maps i s'ha fet viral a les xarxes socials per un vídeo que surt imitant la seva pròpia veu robot / Pxfuel

"Els meus amics m'estan portant a l'hotel i he dit que no posi el GPS, que ja li dic jo"

De fet, ella mateixa ha compartit per xarxes socials un vídeo que s'ha viralitzat en qüestió d'hores. "Els meus amics m'estan portant a l'hotel i he dit que no posi el GPS, que ja li dic jo", explica la Nikki en una publicació de Twitter.

"A la rotonda agafa la segona sortida, no te la saltis, no atropellis aquest noi"

Tal com es pot veure a les imatges, els seus amics estan conduint mentre ella fa de GPS mentre fa bromes. "A la rotonda agafa la segona sortida, no te la saltis, no atropellis aquest noi", diu mentre els seus amics riuen.

 

El vídeo té més de 650.300 visualitzacions i s'ha fet viral

"Continua 100 metres. He perdut el compte, gira a la dreta. Suposo que és per aquí, si no deixa'm en aquest carreró i ja em busco la vida", conclou la Nikki en el vídeo, que ja acumula més de 650.300 visualitzacions i milers d'interaccions. Les reaccions a les xarxes socials no han tardat a aparèixer i són moltes les persones que l'han comentat.

Els comentaris a les xarxes socials no han tardat a aparèixer

"Una vegada, en acabar de fer servir Google Maps, li vaig respondre 'gràcies, Google' i em va respondre aquesta veu dient 'de res cor de meló',", no podia parar de riure", explica un usuari a Twitter. La Nikki no només és coneguda per ser la veu de Google Maps, també ho és per la seva feina com a actriu de doblatge, ja que ha posat veu a moltes pel·lícules i espots publicitaris.

Nikki García és actriu de doblatge i també ha fet altres campanyes populars

Per si no fos poc, també és la veu de Simyo, de la cadena d'hotels NH, d'Iberia i de Renfe Rodalies de Madrid, tal com explica ella mateixa a la seva pàgina web, on té desenes de vídeos de les seves feines com a dobladora.