La família de Marta del Castillo no s'aturarà fins que trobin el cadàver de la jove assassinada el gener de 2009 a Sevilla. El seu pare, Antonio del Castillo, s'ha queixat aquest divendres a través de Twitter de la Policia Nacional, assegurant que fa sis mesos que li van prometre que investigarien una finca privada on els familiars sospiten que podria estar enterrada, però que no ho han fet. Aquestes sospites neixen de l'última declaració de l'assassí confés de la noia, Miguel Carcaño, que va apuntar a "alguna cosa circular de formigó a la rasa", un detall que no havia donat mai fins aleshores. Això va fer que l'entorn de Marta del Castillo comencés a investigar i determinés una finca com a sospitosa de ser el lloc on està enterrada.

En aquest terreny hi ha una rasa amb un pou a la punta, segons ha explicat Antonio del Castillo. La família va anar a cavar en aquesta rasa amb els seus propis mitjans amb un pic i una pala, però amb prou feines van poder retirar la terra. Per això van demanar a la Policia Nacional que ho investigués, ja que l'única manera de fer-ho era amb una màquina excavadora. Segons explica el pare de la noia assassinada, els laterals de la rasa han donat de si en aquests 14 anys i calculen que amb una màquina es podria arribar en una hora a la superfície de l'any 2009.

La Policia Nacional està a l'espera de l'autorització del propietari de la finca

Davant les queixes d'Antonio del Castillo, la Policia Nacional ha sortit al pas i ha confirmat que tenen la intenció de registrar aquella finca i cavar en la rasa per veure si troben el cadàver de la jove. Si no ho han fet fins ara, expliquen, és perquè és un terreny agrícola i hi havia una plantació. Ara, però, ja s'ha fet la recol·lecta i s'ha demanat autorització al seu propietari per a poder accedir-hi i realitzar la cerca del cos a la rasa. Això sí, sempre que les gestions prèvies que s'estan fent determinin que la possibilitat objectiva que estigui enterrada allà és real. De moment, la causa per trobar el cos de Marta del Castillo està arxivada provisionalment pel Jutjat d'Instrucció número 4 de Sevilla a l'espera de novetats en la investigació policial.