La germana de l'Antonio, el noi de 15 anys desaparegut a Talavera de la Reina (Toledo) ha trencat el seu silenci i ha explicat que "tot això és una trampa de la seva mare i que està enganyant a tothom".

Busquen a Antonio David Barroso Díaz

Els fets es remunten al 12 de setembre, quan Antonio David Barroso Díaz, un menor de 15 anys amb discapacitat, va desaparèixer a Talavera de la Reina, un municipi a prop de Toledo. La seva mare, la Macarena Díaz, va marxar amb el seu fill des de Morón de la Frontera (Sevilla) després d'una discussió familiar. Es van allotjar en un hotel de Talavera i, presumptament, van sortir a les 7:00 del matí.

Va marxar des de Talavera de la Reina fins a Carabias

Més tard, van trobar la Macarena Díaz sola en una benzinera de Carabias (Segòvia), però no anava acompanyada del seu fill. Entre aquests dos municipis hi ha una distància de 265 quilòmetres i, des que van arribar d'una localitat a l'altra, van passar aproximadament 11 hores i, per tant pensen que durant aquest trajecte s'ha desfet del seu fill.

Macarena Díaz dona quatre versions diferents del cas

Díaz és la presumpta autora de la desaparició del seu propi fill i ha donat quatre versions diferents del cas, fet que dificulta enormement la investigació policial. Cal recordar que la dona pateix problemes mentals i té forts brots psíquics i que es troba ingressada a l'hospital pels fets. 

En la seva primera versió, va explicar que havia matat el seu fill i que l'havia llençat en un contenidor. Després va explicar que l'havia esquarterat i que havia llençat les restes del jove a contenidors diferents, però els policies no van trobar restes de sang ni a l'hotel ni al cotxe, fet que els va fer sospitar que estava mentint.

Macarena Díaz y su hijo / Redes sociales

Macarena Díaz és la presumpta responsable de la desaparició del seu fill a Talavera de la Reina (Toledo) / Xarxes socials

Però la cosa no acaba aquí: va oferir una tercera versió dels fets dient que no l'havia assassinat i que havia mort quan estaven viatjant des de Sevilla fins a Madrid i que el va llençar en un contenidor d'Arroyomolinos. Els agents van buscar en aquest contenidor, però no hi van trobar res. A la seva última versió, va explicar que feia dies que l'Antonio tenia febre, però que no el va portar al metge i que, de cop i volta, va començar a treure espuma per la boca i que, per si no fos poc, quan el va traslladar fins a Talavera de la Reina, ja era mort

Els policies no es creuen cap de les versions de Díaz, ja que són contradictòries i el seu estat mental els fa pensar que està mentint. Tot i que no descarten cap hipòtesi, pensen que el nen va morir mentre anaven des de Talavera de la Reina fins a Segòvia i que es va desfer del seu cos.

"Tot això és una trampa de la meva mare i ens està enganyant a tots"

La germana de l'Antonio, de 19 anys, ha decidit trencar el seu silenci: "Tot això és una trampa de la meva mare i ens està enganyant a tots, tot i que no ho puc afirmar de ciència certa. Podria estar en esglésies, convents, sectes, monestirs i coses relacionades amb la religió, en alguna escola especialitzada o amb una cuidadora ben pagada per no dir res i mantenir-se amagada". 

També ha aprofitat l'ocasió per explicar que els investigadors no els han informat de res, ni tan sols de la suposada confessió del crim i ha demanat als mitjans de comunicació que col·laborin en la cerca de l'Antonio i que qualsevol persona que en tingui alguna pista, que es posi en contacte amb ells.