El propietari d'una gran casa que estava en la fase final de la seva construcció haurà de demolir el seu enorme immoble després que l'ajuntament li ho hagi ordenat. El propietari del terreny havia invertit prop de 240.000 euros en aquesta obra.

Gurwinder Singh, el propietari de la casa, va decidir demolir l'habitatge adossat que estava al terreny anteriorment. Al seu lloc, va decidir construir una gran casa, ocupant gran part de la zona que havia estat ocupada com a part del jardí.

Singh havia planejat convertir el seu habitatge en l'enveja del veïnat, ja que la mida era considerablement més gran que el de les cases limítrofes de la zona. Va invertir uns 240.000 euros per a això i, quan es trobava en la fase final de l'obra, l'ajuntament de Walsall, un poble al nord-oest de Birmingham, l'ha obligat a demolir la construcció en la qual portava molt temps treballant.

Per què l'han obligat a demolir la seva nova casa?

Els responsables de l'ajuntament de Walsall han obligat Gurwinder Singh a aturar l'obra en la qual feia mesos que treballava. A més, haurà de demolir l'edifici que anava a ser la seva nova casa. Els motius són realment senzills, el propietari no havia sol·licitat el permís de planificació, per la qual cosa es trava d'una construcció il·legal que no ha estat aprovada per les autoritats locals.

Singh ha intentat arreglar les coses per evitar la demolició de casa seva, però no ha pogut fer canviar d'opinió els regidors que s'encarreguen de gestionar aquest tipus d'assumptes. El que sí que va aconseguir va ser el permís per estendre uns quants metres quadrats la construcció de casa seva, però l'obra havia superat àmpliament el límit.

casa 2 tw

La casa de Singh / Twitter

Mike Bird, el president del comitè que s'encarrega de legislar aquest tipus d'obres a Walsall, ha parlat amb els companys de The Sun sobre la construcció d'aquesta enorme casa: "Es va aprovar una ampliació i el que vam veure després va ser una casa a estrenar ocupant una de les zones del veí limítrof".

També va manifestar el seu enuig amb les persones que decideixen saltar-se les regles en aquest municipi ubicat a prop de la ciutat de Birmingham: "L'ajuntament de Walsall torna a aplicar la força per arreglar això. Estic fart i cansat de veure incompliments de les normes de planificació al districte perquè la gent pensa que pot fer el que vulgui sense consultar-ho amb les autoritats", ha comentat Bird.

Els veïns s'han queixat per la construcció d'aquesta casa

Els veïns de la zona havien presentat un document a l'ajuntament de Walsall en el qual es queixaven de la construcció d'aquesta casa, ja que no complia les normatives municipals i estava afectant negativament la propietat de la casa del costat.

El document que van presentar tenia les firmes de 95 dels veïns de la zona que han "viscut un infern", segons les paraules de Mike Bird. Un dels veïns, que no va voler donar el seu nom, ha declarat que l'habitatge sembla "una horrible mansió d'una pel·lícula de por".

Aquest mateix veí ha comentat alguns dels problemes que té la persona que viu a la casa del costat de les obres: "L'home de l'habitatge limítrof podia veure que la seva pròpia casa s'estava esquerdant per les obres. M'alegro que el consell l'hagi tallat de soca-rel ara abans que estigui acabat. Era almenys tres vegades la mida de la casa original, sembla un poliesportiu".