Un home s'ha barallat aquest diumenge de matinada amb el seu gendre per pegar la seva fillastra amb els nens al davant. Aquesta agressió intrafamiliar ha succeït a Lleida (Segrià) cap a les sis del matí. La Guàrdia Urbana de la capital de Ponent va rebre un avís d'un altercat en l'àmbit de la llar i ganivetades mútues al carrer Nou de la ciutat (un pas estret del centre històric). Per això, van desplaçar-se amb una patrulla al lloc dels fets i van veure un individu a la via pública amb diverses contusions al nas i la boca. Ell mateix, en trobar-se amb els agents, els hi va explicar que feia pocs minuts s'havia barallat amb el marit de la seva fillastra i que, aquest, havia intentat clavar-li un ganivet.

Padrastre i marit s'acusen mútuament de les ganivetadas i la dona pateix agressions davant dels seus fills

Els agents de la Guàrdia Urbana van anar al domicili del presumpte autor dels fets. L'escena va ser encara més dantesca: colpejava "amb força" la porta d'un pis, on s'escoltava un nen i una dona que ploraven. L'home, tot i l'angoixa de la seva muller i el seu fill, va explicar que el seu sogre polític va intentar clavar-li dos ganivets i li havia colpejat. Sembla que la baralla, tot i que les dues parts s'acusaven mútuament, va ser de violència compartida. No obstant això, encara quedava conèixer la versió de la persona que es trobava al bell mig del conflicte: la fillastra.

Els policies van aconseguir entrar i parlar amb la dona. Aquesta els hi va explicar que el seu padrastre i el seu marit van començar a discutir i, en un moment concret, van pegar-se i amenaçar-se amb ganivets. Va assenyalar, a més, que el seu marit l'havia agredit davant dels seus dos fills menors, dels quals també n'és el pare. Els dos homes en un principi es van presentar com a víctimes als agents, acusant-se l'un a l'altre de les agressions i amenaces. Però, finalment, es va descobrir que la principal afectada, presumptament i en un principi, era la dona.

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir a J.F.B.C, de 61 anys i padrastre de la víctima, per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar arran de la declaració de la dona; i a M.F.R.R. per un delicte de violència domèstica i un altre de gènere o masclista. Tots dos estan acusats de ser els responsables de la baralla a ganivetades al centre de la ciutat, a més de l'agressió a la dona per part d'M.F.R.R., davant dels dos nens petits de la parella.