Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest divendres un veí del Palau d’Anglesola que poques hores abans havia atropellat un agent de la Policia Local de Mollerussa mentre fugia d’un control policial a la capital del Pla d’Urgell. Els fets van tenir lloc durant el matí al carrer Crist Rei d’aquest municipi lleidatà, on els policies locals havien muntat un control de trànsit rutinari.

En un moment donat, van fer aturar el cotxe que conduïa el detingut i van comprovar que el vehicle no havia passat la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) ni tampoc disposava d’assegurança. A més, el conductor no tenia carnet de conduir. Per aquest motiu, van demanar a l’home que immobilitzés el cotxe i en baixes per tal de denunciar-lo, però ell es va posar nerviós i va decidir fugir.

El conductor va fugir atropellant un dels agents de la Policia Local de Mollerussa

El conductor va arrencar i va fugir a tota velocitat colpejant amb el retrovisor un dels agents de la Policia Local i tirant-lo a terra. A conseqüència de l’impacte, el retrovisor del vehicle del fugitiu es va trencar i el policia va patir diverses contusions de caràcter lleu al genoll i el colze. Després de la fugida, la policia municipal va alertar els Mossos d’Esquadra, que es van mobilitzar per tal de poder localitzar el conductor fugit.

Agents de la policia catalana es van desplaçar fins al domicili de l’autor dels fets, al Palau d’Anglesola. Allà no hi van trobar l’infractor, però si el vehicle amb el qual havia protagonitzat l’incident. Va ser traslladat amb la grua al dipòsit de vehicles de Mollerussa, que era on havien tingut lloc els fets. L’home va poder ser detingut hores després acusat d’un delicte de lesions. Després de declarar a comissaria, va ser deixat en llibertat amb l’obligatorietat de presentar-se davant el jutge quan ho demani.