Un home implicat en un robatori a Madrid ha intentat atropellar dos agents de la Guàrdia Civil, ha fugit i s'ha estampat contra una autoescola.

Fuig d'un robatori amb un cotxe a Madrid

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimarts a Madrid un home que conduïa un cotxe BMW X3, implicat en un robatori perpetrat a una zona propera.

El conductor, de 38 anys i nacionalitat marroquina, ha ignorat els senyals dels agents perquè aturés el vehicle.

Al contrari, ha accelerat, iniciant una persecució que ha acabat a Colmenarejo, on la patrulla li ha tancat el pas al centre del poble, al costat de la carretera de Galapagar, la M-510.

Intenta atropellar dos guàrdies civils

Tot i els trets a l'aire -mesura intimidatòria dels agents-, el delinqüent ha fet marxa enrere més de 50 metres.

En el trajecte i intentant atropellar els agents, ha encastat el cotxe contra el vehicle de la Guàrdia Civil i després contra la façana de l'autoescola local Guadarrama, després de trencar alguns pilons de la vorera.

Amb ajuda de la Policia Local de Colmenarejo, han aconseguit reduir el presumpte lladre, que actuava de forma violenta i agitada, i detenir-lo.

El delinqüent també ha resultat ferit lleu i traslladat a l'hospital, on es troba en observació amb custòdia policial acusat de robatori, atemptat contra l'autoritat i conducció temerària.

Ja tenia antecedents policials per diversos motius.

Encasta el cotxe a l'aparador d'una autoescola

L'alcaldessa de Colmenarejo, Miriam Polo, ha explicat a Efe que, a més dels agents, l'ambulància ha atès a dues persones per estrès i pujades de tensió.

Una d'elles va ser la treballadora de l'autoescola contra la qual el fugit va acabar encastant el cotxe.

L'altra, una dona gran que era a una assessoria propera i va presenciar el xoc.

Polo ha relatat que ella també ha acudit al lloc de l'esdeveniment i "ha estat molt desagradable perquè hi ha hagut dos agents ferits" a causa de l'intent d'atropellament i d'haver estat "molta estona immobilitzant el detingut", ha precisat.

Mor un nen atropellat a Barcelona

També avui un atropellament a Barcelona ha acabat de forma tràgica.

Un nen de 14 anys ha mort a l'hospital després d'haver estat atropellat aquest dilluns cap a les sis de la tarda al passeig de la Bonanova, al barri Sarrià-Sant Gervasi.

Les causes de l'atropellament encara es desconeixen.