El Lotfi és un jove de 19 anys que ha estat detingut acusat de violar una noia a la platja de Badalona (Barcelonès). A ElCaso.com l'hem entrevistat per saber més detalls sobre aquesta agressió sexual: les seves declaracions estan plenes de mentides i contradiccions que no concorden amb els fets.

El Lotfi viu a Mataró i ha estat detingut per violar una noia

El Lotfi, nascut el 2002 i natural de Tànger (Marroc), viu a Mataró (Maresme) i el dissabte va ser detingut per violar una noia a la platja de Badalona. Tot i que ell diu que és innocent, diverses persones que es trobaven al lloc dels fets expliquen que ell és el culpable de l'agressió sexual.

Lofti / ElCaso

El Lotfi és un noi de 19 anys de Mataró (Maresme) que ha estat detingut per, presumptament, haver violat una noia a la platja de Badalona (Barcelonès) / ElCaso

Agressió sexual a la platja de Badalona

Els fets van passar dissabte a la matinada, cap a les 5:30 a la platja de l'Estació de Badalona i els Mossos d'Esquadra van detenir el Lotfi per, presumptament, haver violat una jove.  A ElCaso.cat hem entrevistat el presumpte violador i ens ha explicat la seva versió dels fets, que està plena de contradiccions i declaracions que delaten que ell ha mentit.

Segons el presumpte violador, ell es trobava al lloc dels fets amb uns amics i la víctima estava amb les seves amigues per la mateixa zona. Un dels amics del presumpte agressor sexual es va apropar a les noies per demanar-los una cigarreta i va ser en aquest moment quan van fer pinya i es van posar a beure tots junts.

Canvia la versió dels fets constantment

Lotfi explica que ell no coneixia la víctima i ha dit que en cap moment la va tocar, no obstant això, després va canviar la versió dels fets i va explicar que s'havien estat petonejant i que, al cap d'una estona, sense motiu aparent, ella es va posar a plorar i el va acusar d'haver-la violat, fet que no concorda en absolut amb la versió dels Mossos ni dels testimonis de la zona.

Acusa en fals un dels testimonis

A més, Lotfi, per exculpar-se, ha acusat en fals un dels testimonis canviant la versió dels fets diverses vegades: primer ha explicat que la víctima va fer sexe amb un noi i que les relacions van ser consentides. No obstant això, al cap d'una estona va tornar a canviar la seva versió i va dir que el jove que ell estava acusant, l'havia violat.

Els testimonis asseguren que Lotfi és el violador

A ElCaso.cat hem parlat amb el noi que el presumpte agressor ha acusat en fals i ha assegurat que ell no és el responsable de l'agressió i que ja ha testificat a la Policia. A més, una amiga de la víctima també ha explicat que el noi que el presumpte violador ha acusat falsament, no és el responsable de l'agressió i que l'únic culpable dels fets és el Lotfi i que per això mateix va ser detingut.

Lofti / ElCaso

El Lotfi és un presumpte violador i ja ha estat posat en llibertat / ElCaso

A ElCaso.cat, hem parlat amb la noia que va avisar l'ambulància i els Mossos d'Esquadra i ha assegurat que el detingut és el responsable de la violació i que per aquest mateix motiu va ser arrestat. També hem parlat amb un altre noi, el qual ha volgut preservar el seu anonimat, que ha explicat que els testimonis que estaven al lloc dels fets, també asseguren que Lotfi va agredir sexualment la noia, que un amic seu el va delatar i que li va posar droga a la beguda a la seva víctima.

Els testimonis i la víctima asseguren que Lotfi és el violador

"Ella em va acusar a mi perquè estava borratxa, però jo no vaig fer res", explica el presumpte violador després de canviar la seva versió dels fets per quarta vegada. Tot i que tant la víctima com els testimonis asseguren que Lotfi és el violador, ell explica que es tracta d'una confusió, fet que no concorda en absolut ni amb la versió dels Mossos d'Esquadra ni amb la dels testimonis.

El presumpte agressor sexual està en llibertat

Tot i les declaracions dels testimonis i les proves que posen en evidència que Lotfi és el responsable dels fets, aquest presumpte violador, després de ser detingut va ser posat en llibertat, ja que la víctima, que està molt afectada per l'agressió sexual que ha patit, només vol oblidar tot el que ha passat i no l'ha denunciat. Així doncs, el presumpte agressor sexual està en llibertat, fet que ha causat gran indignació i inseguretat als veïns de Badalona i de la capital del Maresme.