Es busca un home que va violar una dona de 60 anys en un camí d'Oriola, a Alacant, després de fingir que havia tingut un accident. La denúncia d'una segona víctima a Múrcia confirma la descripció i ara el retrat robot es fa públic per enxampar-lo.

Busquen un violador reincident: dues dones

El primer cas va ser el d'una veïna de 60 anys la localitat alacantina que passejava per la vora del riu Segura, per un camí campestre.

De sobte, un jove li va demanar ajuda, dient que havia tingut un accident i estava ferit.

Quan la dona es va apropar per auxiliar-lo i era suficientment a prop, la va agafar pel braç, la va arrossegar fins a una zona de matolls i la va violar.

Retrat robot per violar a Alacant i Múrcia

Però el segon cas va ser el que va aconseguir recrear el seu aspecte físic. Dies després de la primera denúncia, una dona va patir un intent de violació a Beniel, Múrcia.

Afortunadament, es va poder escapolir i la seva descripció de l'agressor va coincidir amb el de l'altra víctima.

Els detalls per part de les dues dones van permetre dissenyar el retrat robot d'aquest presumpte agressor, un home adult d'entre 25 i 35 anys, sense barba, amb els cabells curts i arrissats i la mandíbula marcada.

La imatge ha estat difosa per demanar la col·laboració ciutadana i enxampar aquest violador reincident que, ara per ara, segueix en llibertat per la frontera entre Múrcia i Alacant.