Els Mossos d'Esquadra han detingut en les darreres hores el presumpte autor d'una agressió sexual a una jove a Badalona, segons ha informat el cos policial. Els fets haurien ocorregut a la platja de l'Estació i l'agressor té 19 anys. 

Els amics de la víctima han donat la veu aalarma

La presumpte agressió es van produir aquest dissabte a la matinada, cap a les 05.30 hores. Uns amics de la víctima, major d'edat, han donat la veu d'alarma i han avisat els serveis d'emergència.

Un cop al lloc dels fets, agents dels Mossos han desplegat un dispositiu que ha conduït a la posterior detenció del jove, de nacionalitat marroquina i nascut el 2002.

Condemna de l'alcalde

En una piulada, l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha expressat la "màxima condemna i rebuig" per l'agressió i ha felicitat els Mossos per la detenció. "Espero que ara la justícia imposi una condemna exemplar", ha afegit l'alcalde en el seu missatge a Twitter.

Playa Barcelona / Pikist

Platja Barcelona / Pikist

Per la seva banda, la Federació de Dones de Badalona ha convocat una concentració de rebuig pels fets a la Plaça de la Vila a partir de les dotze del migdia.