Han sortit a la llum les fotos de les tortures a les quals van sotmetre els segrestadors de Manacor (Mallorca) al discapacitat: les imatges dels tatuatges dels penis a la cara, els peus cosits i més tortures han causat gran indignació a tothom.

Fotos del discapacitat torturat a Manacor

Aquest dimecres al matí han passat a disposició judicial els set detinguts que, presumptament, han segrestat i torturat un jove de 30 anys amb un 38% de discapacitat intel·lectual a Manacor. La víctima va organitzar un concurs anomenat "Cambio de look" amb els participants: el concurs consistia a donar-los una remuneració econòmica a canvi que l'obliguessin a sotmetre's a proves sexuals sadomasoquistes i de transvestisme si perdia unes proves i, de fet, els va fer firmar un contracte deixant constància d'això,  segons ha declarat la mateixa víctima.

Agredido Manacor / Cedida Última Hora

Set joves han torturat i segrestat un home discapacitat a Manacor (Mallorca) / Cedida Última Hora

Li van tatuar penis a la cara

No obstant això, els acusats es van aprofitar de què era discapacitat per retenir-lo contra la seva voluntat i sotmetre'l a tota mena de tortures com, per exemple, cosir-li els dits dels peus, cremar-lo, arrencar-li les celles, posar-li cola a la boca i tatuar-li penis a la cara. Tal com es pot veure a les imatges, a les quals ha tingut accés el diari Última Hora, els agressors van tatuar-li penis a la cara, li van cosir els dits dels peus, li van tatuar uns sostenidors i un conill Playboy, entre moltes altres tortures.

Discapacitado Mallorca / Cedida Última Hora

Durant tot un cap de setmana, el van torturar fent-li tatuatges i proves sadomasoquistes / Cedida Última Hora

"Li van enganxar els llavis amb Loctite i els té en carn viva, no pot parlar. Han estat moltes vexacions i agressions", comenta una persona molt propera a la víctima al Diario de Mallorca, que ha aprofitat l'ocasió per explicar que quan el discapacitat parlava de proves, es referia que li pintessin dibuixos amb retolador i que li fessin proves menys agressives. Presumptament, els set detinguts es van aprofitar de la seva condició de discapacitat per humiliar-lo i retenir-lo contra la seva voluntat.

Concurso Cambio de Look Manacor / Cedida Última Hora

Durant 48 hores el van sotmetre a tortures sadomasoquistes i a pràctiques de transvestisme / Cedida Última Hora

L'obligaven fer la compra transvestit

No obstant això, els set investigats, que no es coneixien entre ells, expliquen que totes les tortures a les quals van sotmetre al jove, van ser sol·licitades per la mateixa víctima: ell els deia què havien de fer i els demanava que ho gravessin tot per penjar-ho al seu canal de YouTube i que, a més, els donaria diners a canvi, expliquen els acusats. A més, han explicat que l'home torturat els va demanar proves molt més agressives que es van negar a fer.

Manacor Mallorca / Cedida Última Hora

També el van obligar a anar al supermercat tranvestit com si fos una dona / Cedida Última hora 

La víctima amenaçada de mort

A més, la víctima aquest dimarts, ha tornat a posar una denúncia a la Policia Nacional, ja que ha rebut amenaces de mort: "T'enterrarem viu com continuïs parlant. Et mataré, acabarem amb tu", és una de les amenaces que ha rebut, informa Última Hora. Els set detinguts es podrien enfrontar a sancions econòmiques molt elevades per tres delictes: detenció il·legal, vexacions i lesions.