El José María i la Josefa són un matrimoni d'Oliva (València) que han perdut la seva casa de tota la vida per culpa del seu fill. El motiu? Ha ocupat l'habitatge amb la seva parella i els han fet fora. Tant ell com la seva nòvia asseguren que ho han fet perquè no tenen on anar i, els propietaris, tot i que també necessiten la casa, no hi poden entrar. 

Oliva és un municipi de 25.000 habitants a prop de València. La Josefa i el José María un matrimoni de la tercera edat que fa 20 anys que vivien en un xalet en aquesta localitat. L'any passat, vivien amb ells el seu fill i la parella d'aquest, però van començar a tenir molts problemes de convivència.

De fet, la jove assegura que, el maig del 2021,  el José María la va amenaçar i insultar amb una arma blanca, motiu pel qual va ser detingut per la Guàrdia Civil. No obstant això, després de passar la nit a la caserna, va ser posat en llibertat per falta de proves

La jove i la seva parella asseguren que l'agressió va ser 100% real, però l'home ho nega

Va ser en aquell moment quan van decidir ocupar la casa d'aquest matrimoni i, des de llavors, els propietaris ja no hi van poder tornar a entrar, explica Cuatro al día. Mentre ells asseguren que la dona es va inventar l'agressió, tant la jove com la seva parella expliquen que va ser 100% real.

Casa okupada Oliva / Cuatro al día

La parella del fill ocupa assegura que el seu sogre la va intentar agredir amb una arma blanca a Oliva (València), uns fets que ell nega en tot moment / Cuatro al día

"A mi no m'interessa aquesta casa per res, estic aquí perquè no tinc on anar"

Els ocupes han aprofitat l'ocasió per dir que ells no volen la casa del José María i la Josefa i que si viuen allà és perquè tenen problemes econòmics i no els queda altra alternativa.  "A mi no m'interessa aquesta casa per res, estic aquí perquè no tinc on anar", diu l'ocupa a Cuatro al día.

La Josefa i el José María necessiten la casa ocupada pel seu propi fill

Els propietaris expliquen que ells necessiten la casa, ja que la Josefa té problemes de mobilitat i l'habitatge està adaptat a la seva situació. Per si no fos poc, són ells qui han de pagar les despeses del subministrament elèctric i l'aigua, tot i que es beneficien el seu fill i la seva parella.

La mare demana entre llàgrimes que li retornin la casa on ha viscut 20 anys de la seva vida

Tot i la negativa dels ocupes, la Josefa ha demanat entre llàgrimes que els deixin recuperar la casa on han estat vivint 20 anys de la seva vida, una petició que el fill i la parella no estan disposats a acceptar, tot i la gravetat i la injustícia d'aquesta situació.