Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un noi de 26 anys que aquesta passada nit ha caigut des d’un tercer pis del carrer de Sant Roc de Roquetes, al Baix Ebre. Al voltant de les deu del vespre un grup de joves es van barallar en una casa ocupada d’aquest carrer, per causes que encara s’estan investigant.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, dos grups de persones de nacionalitat marroquina, la majoria homes i molt joves, es van enfrontar a l’interior del tercer pis d’aquesta casa, que feia temps que estava ocupada.

Un grup de 15 o 20 joves van assaltar el pis

Un grup de gent van entrar al pis per la força per agredir a les persones que hi havia a l’interior. Durant l’enfrontament, un d’ells va poder marxar, i va avisar la Policia Local del municipi. Quan van arribar els indicatius a la zona, van trobar, al mig del carrer, el cos d’un jove, de 26 anys i de nacionalitat marroquina, sense vida. El cadàver presentava signes de violència. Els Mossos d’Esquadra tracten la mort de l’home com un possible crim, el que seria la primera mort violenta coneguda a Catalunya aquest 2022.

Investiguen com va morir

Les investigacions, que estan ara sota secret de sumari, hauran d’aclarir si el jove precipitat des del tercer pis va caure escapant dels seus agressors, si va ser llençat al buit amb vida o si va ser agredit mortalment al pis i després va ser precipitat pel balcó. 

De moment, segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat, no hi ha detinguts i s’està prenent declaració als veïns i possibles testimonis per aclarir els fets. Els testimonis han afirmat que el grup que va accedir al pis estafa format per una turba d’entre 15 i 20 joves.

Era una casa ocupada per joves extutelats

De les poques certes que s’ha pogut aclarir d’aquest incident, més enllà que hi ha una persona morta, és que la casa on es va iniciar la baralla, davant del número 13 del carrer de Sant Roc de Roquetes, estava ocupada per grups de joves de nacionalitat marroquina que, anteriorment, havia estat sota la tutela de la Generalitat de Catalunya. Ara per ara la policia no pot aclarir si es tracta d’un enfrontament relacionat amb el tràfic de drogues o què pot haver darrere de les agressions que van patir els joves que vivien al pis.