Una festa il·legal a Barcelona acaba amb dues persones detingudes i els assistents denunciats la nit de Sant Joan.

Festa il·legal a Barcelona la nit de Sant Joan

Els fets han passat aquesta nit de Sant Joan al carrer Veneçuela de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han denunciat als assistents de la festa per diversos motius: per incomplir les mesures de seguretat anticovid i per consum de drogues i, a més, dues persones han estat detingudes.

Dues persones detingudes i 39 sancionades

"Aquesta passada nit hem desallotjat conjuntament amb els Mossos d'Esquadra una festa il·legal de 39 persones al barri de Provençals del  Poblenou. Dues persones detingudes. Catorze denúncies per substàncies estupefaents.  Intervenim 1.000 €, una arma blanca i equips de so", explica la Guàrdia Urbana de Barcelona al seu compte de Twitter.

Agressió homòfoba a Barcelona a una parella de gais

Aquest no ha estat l'únic incident de la nit de Sant Joan a Catalunya i, de fet, també s'ha produït una agressió homòfoba al districte de Gràcia: una parella de gais ha estat apallissada i, a conseqüència dels fets, els han traslladat a l'hospital. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Cotxe Mossos recurs / ACN

Dos detinguts en una festa il·legal a Barcelona la nit de Sant Joan / ACN

Cremen un cotxe tirant un petard a Vic

A Vic (Osona) també ha estat una nit moguda: tres joves han tirat un petard contra un cotxe, que ha quedat completament calcinat. A través de la descripció d'un dels testimonis, els policies estan intentant localitzar els autors dels fets, que es podrien enfrontar a sancions econòmiques molt elevades.

Detenen 59 persones la nit de Sant Joan

Aquesta nit de Sant Joan, en total, els Mossos d'Esquadra han detingut 59 persones durant la revetlla i han registrat 237 positius per alcoholèmia i drogues.