Nova agressió homòfoba a Barcelona: apallissen una parella de gais la nit de Sant Joan i els traslladen a l'hospital a causa de les ferides.

Apallissen una parella de gais la nit de Sant Joan

Els fets han passat aquest dimecres a la nit al districte de Gràcia de Barcelona, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 4:00.

Les víctimes traslladades a l'hospital

Les víctimes han estat traslladades a l’hospital a causa de l'agressió i han presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra. De moment, no han transcendit més detalls ni sobre les víctimes de l'agressió ni sobre els autors dels fets.

Busquen els autors dels fets

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. De moment, s'estan centrant a saber qui han estat els presumptes autors dels fets, ja que es podrien enfrontar a sancions econòmiques i penes de presó per un delicte de lesions i un delicte d'odi.

Mossos d'Esquadra / Carles Palacio

Investiguen una agressió homòfoba al districte de Gràcia de Barcelona la nit de Sant Joan / Carles Palacio

Dues agressions homòfobes a la platja de Barcelona

Malauradament, no és la primera vegada que es produeix una agressió homòfoba a Barcelona i, de fet, fa menys d'un mes, es van produir dues agressions homòfobes més a homes gais: quatre joves van apallissar una parella de gais a la platja, amenaçant-los, insultant-los i deixant una de les víctimes greument ferida.

Agressió homòfoba al barri de Gràcia

Tampoc és la primera vegada que hi ha una agressió homòfoba al districte de Gràcia. Fa un any, uns nois van ser atacats per un grup de cinc persones, que els van cridar que eren uns "maricons" i els van pegar cops de puny a la cara.

Festa il·legal a Barcelona

Aquest no ha estat l'únic incident de la nit de Sant Joan i, de fet, al carrer de Veneçuela de Barcelona s'ha detectat una festa il·legal que ha acabat amb dues persones detingudes i sancions als assistents.