Nou incident la nit de Sant Joan: busquen tres joves per tirar un petard contra un cotxe i incendiar-lo a Vic (Osona).

Incident a Vic la nit de Sant Joan

Els fets han passat aquesta nit de Sant Joan al carrer Menéndez i Pelayo de Vic i els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 2:30, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Tres nois cremen un cotxe amb un petard

Una persona que va presenciar els fets va trucar als Mossos d'Esquadra per alertar-los que hi havia un cotxe cremant-se. Immediatament, els agents es van desplaçar al lloc dels fets i van veure el vehicle completament calcinat.

Quan van prendre declaració al testimoni, aquest els va explicar que un grup de tres nois va tirar un petard contra un cotxe aparcat al carrer i que, a conseqüència dels fets, aquest es va incendiar.

Els Mossos han obert una investigació

Es desconeix els motius pels quals haurien llençat el petard i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per saber si ha estat intencionat o si ha estat un accident. De moment, s'estan centrant a intentar localitzar els autors dels fets, que es podrien enfrontar a sancions econòmiques molt elevades per haver cremat el cotxe.

Mossos d'Esquadra / Carles Palacio

Cremen un cotxe llençant un petard a Vic (Osona) / Carles Palacio

Agressió homòfoba la nit de Sant Joan

Aquest no ha estat l'únic incident de la nit de Sant Joan i, de fet, a Barcelona també s'ha viscut una nit moguda: s'ha produït una agressió homòfoba al barri de Gràcia. Han apallissat una parella de gais i els han hagut de traslladar a l'hospital.

Una festa il·legal acaba amb dues persones detingudes a Barcelona

A més, al carrer Veneçuela de Barcelona s'ha produït una festa il·legal que ha acabat amb dues persones detingudes i amb sancions administratives als assistents.