Un jove lladre va acabar ferit greu a Bellvitge. Fugia en bicicleta per l'Hospitalet de Llobregat, al Barcelonès, quan un guàrdia urbà fora de servei el va intentar frenar i va caure, xocant amb el cap contra una pilona.

Un lladre ferit greu a l'Hospitalet de Llobregat

Els fets van passar dimarts a la nit, quan el noi anava en bicicleta i va robar-li el mòbil a una jove que caminava per la Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat en el moment.

Mobil / PxFuel

Havia robat el mòbil a una noia a Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat / PxFuel

El que no s'esperava el lladre era que hi havia un agent de la Guàrdia Urbana fora de servei al lloc dels fets. En veure el robatori, l'agent va intervenir i el jove va començar a pedalar ràpidament per fugir, ha avançat la Cadena SER.

Fuig després de robar un mòbil

Llavors, el policia va intentar frenar-lo i el noi va caure de la bicicleta a la zona de la benzinera Petrocat, amb la mala sort que es va fer un fort cop al cap amb una pilona metàl·lica.

Tot i que no s'han donat detalls de la investigació, sí que s'ha pogut confirmar la presència del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) al lloc dels fets, a Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat, informa el mitjà Tot Barcelona.

Segons la poca informació que ha transcendit, el jove va quedar ferit de gravetat i se’l va traslladar a un centre hospitalari. El mateix diari recull declaracions dels portaveus de la Guàrdia Urbana, que asseguren que l’agent “no tenia cap intenció de fer caure” el jove.

Interceptat per un guàrdia urbà fora de servei

De fet, la versió oficial és que “va intentar aturar-lo” mentre fugia, sense especificar com, i la situació va acabar amb la tràgica caiguda del lladre.

Detención Mossos d'Esquadra / Arxiu

Vehicle i agent dels Mossos d'Esquadra / Mossos

Hi ha una investigació judicial oberta i de moment no s'han donat més detalls sobre el cas.

Per altra banda, els Mossos d'Esquadra asseguren haver-se fet càrrec de la investigació pel furt del mòbil. Insisteixen, segons Tot Barcelona, que l'actitud del guàrdia urbà i les circumstàncies de la caiguda són responsabilitat de la policia de Barcelona, tot i que el territori on va passar tot pertany a l’Hospitalet de Llobregat.