Els Mossos d’Esquadra busquen el lladres o els lladres que ahir al vespre, al barri de Sant Martí de Barcelona, van deixar ferit crític, entre la vida i la mort, un home que es va resistir al robatori del telèfon mòbil. Els fets es van registrar al carrer de Granada quan un desconegut va atacar a la víctima i li va robar el telèfon mòbil que portava a sobre.

Per intentar recuperar-lo, i segons consta a l’atestat que han fet els Mossos d’Esquadra, l’home va perseguir el lladre amb un vehicle fins que el va poder atrapar, i va ser llavors quan es va iniciar una baralla que va acabar molt malament. 

La víctima del robatori va quedar greument ferit a terra i va haver de ser atès i traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital, ferit crític, entre la vida i la mort. El lladre, per la seva banda, es va poder escapar.

Investigació oberta per aclarir els fets

Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Martí han obert una investigació per poder aclarir els fets i identificar i detenir l’autor del robatori i altres persones, si hi van col·laborar o participar.

A hores d’ara, la investigació s’està fent per un furt -si bé després va acabar amb violència- i lesions, si bé fonts de la investigació no descarten que també, si s’acaba podent detenir l’autor dels fets, imputar una temptativa d’homicidi, segons avanci l’estat de salut de l’home i les investigacions del cas. Els Mossos no han volgut facilitar l'edat de la persona ferida.