Barcelona registra un altre atac homòfob al carrer. Una parella de noies va ser colpejada violentament amb un bastó extensible, a més de propinar-los diversos cops de puny, per la seva condició sexual, a Nou Barris. Els fets van tenir lloc les primeres hores de la Diada, aquest dilluns 11 de setembre, abans de qualsevol tipus de celebració festiva, a les quatre de la matinada al carrer Artesania. Les víctimes, segons han relatat i han explicat fonts policials a ElCaso.cat, van ser abordades per un home i una dona que van començar a increpar-les amb insults fent referència directa al fet que eren homosexuals. 

Els insults, com acostuma a passar, van anar a més i els agressors les van colpejar amb un bastó extensible i van propinar-los diversos cops de puny. A més, els assaltants els hi van robar una gorra. Una de les noies va poder alertar la policia que va localitzar els autors dels fets poc després. Els Mossos d'Esquadra van detenir, la mateixa matinada de dilluns, un home de 34 anys i una dona de 28 per l'atac homòfob a Nou Barris. Estan acusats d'un delicte de lesions, un de robatori amb violència i intimidació i un contra l'exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques. L'home arrestat acumula 22 antecedents penals, la majoria per robatori, mentre que la dona en té dos.

Atac homòfob a l'Arc de Triomf de Barcelona

La darrera agressió homòfoba a Barcelona de la qual es té coneixement va succeir fa poques setmanes, concretament el passat 29 d'agost i també de matinada. Tal com va explicar ElCaso.cat, quatre homes van abordar un jove a la zona de l'Arc de Triomf i el van començar a insultar, donar empentes, sacsejar i d'altres actes vexatoris. Per, més tard, intentar robar-li el mòbil mentre l'apallissaven. La Guàrdia Urbana va detenir els quatre individus acusats de dos delictes d'odi i robatori amb violència. Respecte a les incidències per LGTB-fòbia a la capital catalana, l'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) denuncia des de fa temps un "alarmant increment" dels conflictes a la ciutat, com el produït aquest dilluns de matinada a Nou Barris.