Les proves forenses determinaran les circumstàncies del macabre succés a El Molar però tot apunta que l'home, identificat com a Fausto, mecànic espanyol de 48 anys, va matar dilluns a la nit de trets al pit tant a la seva dona, Mary Cruz, paraguaiana de 47, com a la seva filla, Isabel, de 10 anys.

L'home, que va incendiar l'habitatge abans de suïcidar-se, tenia dues armes de foc a casa i comptava amb llicència de caça.

Tres cadàvers amb signes de violència a El Molar

Fonts de la investigació afirmen que Fausto va disparar al pit a cada una de les seves víctimes. Després, dimarts al matí, el presumpte assassí va voler cremar la casa i després es va suïcidar. Fausto va ser trobat amb una ferida d'arma de foc a la cara.

Família El Molar / NIUS

Família morta El Molar / NIUS

Segons fonts properes a la família recollides per El Mundo, Fausto, xapista d'un taller mecànic, era una persona "obsessiva" que s'havia tornat molt esquerp i no volia que la seva dona ni la seva filla s'ajuntessin amb ningú, en un procés intensificat des de l'inici de la pandèmia i agreujat per la seva circumstància laboral, en ERTO. Sortia el mínim de casa i no permetia visites.

Incendio Madrid crim masclista / Guàrdia Civil

Incendio Madrid crim masclista / Guàrdia Civil

Els bombers van extingir l'incendi y durant el posterior rastreig de la casa van trobar els tres cadàvers.

L'habitatge es situa en una colònia de xalets pertanyent a El Molar (Madrid).

Llicència d'armes i sense antecedents

Fausto era caçador i posseïa dues escopetes sota llicència. Les dues armes de foc s'han remès a criminalística de la Guàrdia Civil que les analitzaran.

El presumpte homicida no tenia denúncies prèvies per violència masclista i no figurava res a la base de dades de VioGen relacionat amb ell ni amb la seva parella.

Consternació a El Molar

L'esdeveniment ha causat una gran consternació entre els veïnsa d'El Molar, que han reconegut estar en "xoc" després de conèixer la mort d'una família "de 10". Segons alguns dels testimonis la família mai no havia causat problemes i la dona sempre s'oferia "quan se la necessitava".

L'alcaldessa d'El Molar, Yolanda Sanz, ha lamentat profundament la "pèrdua de tres vides humanes" i ha afirmat que "hem posat tots els mitjans del Consistori a disposició de Guàrdia Civil, Policia Local i la resta de forces i cossos de seguretat de cara a aclarir l'ocorregut com més aviat millor".