Els veïns de la ciutat d'Indianapolis, a l'estat d'Indiana (Estats Units d'Amèrica) estan consternats davant la terrible notícia de la mort de tots els membres d'una família, també resident de la ciutat. El pare, un home de 27 anys, i els tres fills, tots infants de 5, 2 i 1 any, han aparegut morts dins un cotxe submergit al fons d'un estanc. La família portava desapareguda una setmana quan es van localitzar els quatre cossos, que finalment s'ha confirmat que pertanyen al pare i als nens que les autoritats cercaven sense descans. 

La família va desaparèixer el passat dimecres, 6 de juliol. Aquell mateix dia, havien anat a casa els tiets i allà van informar la germana del pare que marxaven d'excursió a pescar a uns dels nombrosos estancs que hi ha als voltants d'Indianapolis. L'home, Kyle Moorman, i els seus tres fills, Kyle II, Kyannah i Kyran, van desaparèixer aquell mateix dia i no se n'ha sabut res fins al passat dimarts, quan quatre cossos van aparèixer en un estanc de la ciutat. Els pitjors presagis van confirmar-se la tarda d'ahir, dijous 14 de juliol, quan les autoritats van confirmar que els cossos pertanyien a la família desapareguda. 

Un cos va aparèixer flotant a les aigües de l'estanc, i els submarinistes van trobar els tres cossos restants dins el cotxe enfonsat

Mariah, la germana de Kyle Moorman va denunciar-ne la desaparició en comprovar que el seu germà no donava senyals de vida després d'haver-se'n anat d'excursió amb els nens. La policia d'Indianapolis ràpidament va engegar un dispositiu de cerca, que no ha resultat fructuós fins aquesta setmana. La nit del passat dimarts, 12 de juliol, un veí del sud de la ciutat va trucar la policia alertant que hi havia un cos flotant a les aigües d'un dels centenars d'estancs que hi ha als afores de la ciutat. 

Un equip de submarinistes de la policia d'Indiana va realitzar una sèrie d'immersions a l'estanc. En una d'elles, van comunicar que hi havia un cotxe submergit al fons de l'estanc, i que a l'interior del vehicle hi havia els cossos de tres persones. La descripció del vehicle, així com dels cossos de les persones trobades sense vida a les aigües de l'estanc, feien pensar que les víctimes eren els membres de la família desapareguda una setmana enrere. Aquest fet va confirmar-se el passat dijous amb les proves d'ADN efectuades. 

La germana del pare, i tieta dels infants, denuncia que els investigadors no han fet prou per trobar la seva família

Els familiars dels Moorman estan consternats davant el tràgic gir dels esdeveniments. Mariah, la germana que va interposar la denúncia de la desaparició del seu germà i nebots, en veure que la investigació policial no avançava, va arribar a oferir fins a 10.000 dòlars a qualsevol persona que pogués proporcionar informació sobre la localització de la seva família.

La dona es queixa que va avisar els agents que l'última ubicació que va enviar-li el mòbil del seu germà, precisament a mitjanit del dijous 7 de juliol, situava a l'home i als nens a prop de l'estanc. La policia va assegurar-li que havien registrat l'estanc a peu i amb drons, sense trobar res. A més, ha transcendit que les autoritats van informar de la desaparició de la família el diumenge, quatre dies després que la germana interposés la denúncia. "Haurien d'haver cercat a l'estanc abans", es lamenta Mariah als mitjans locals "i amb més ganes". 

Les autoritats han iniciat una investigació per esclarir les circumstàncies del tràgic succés

La policia d'Indianapolis, en un comunicat publicat recentment, ha afirmat que els "detectius estan treballant per esbrinar què ha portat a aquest incident". La germana de Kyle ha afirmat que l'home acostumava a sortir a pescar de nit, de manera que quan va informar-la dels seus plans no va trobar-ho estrany, tot i anar amb tots els seus fills, de molt curta edat. Ara, tant la germana com la resta de familiars i amics de les víctimes només esperen respostes.