Un home ha aparegut aquest dijous sense vida a l'interior d'un cotxe submergit al mar en la zona del port de la platja de Balarés, a Ponteceso (La Corunya), informen a Efe fonts del 112 Galícia.

Cadàver en un cotxe en la Crounya

Un particular va cridar a emergències passades les 11.30 hores per comunicar que estava veient un cotxe al mar a l'esmentada zona.

A partir d'allà, es va activar un operatiu en el qual els membres del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil van confirmar que hi havia un cos dins del vehicle, però tenien dificultats per extreure'l. De fet, es va intentar treure el vehicle de l'aigua amb una grua sense resultat.

Guàrdia Civil / Europa Press

Guàrdia Civil / Europa Press

Finalment, al voltant de les 17:30, informen Efe fonts de l'Institut Armat, es va produir l'aixecament del cadàver i va ser traslladat al Complex Hospitalari Universitari de la Corunya per ser sotmès a una autòpsia.

Es creu que l'home és un veí de la Corunya, titular del vehicle, però encara no està identificat. En l'operatiu van participar Urgències Sanitàries de Galícia-061, als Bombers de Carballo, a la Guàrdia Civil i al GES de Ponteceso.

Així mateix, els gestors del 112 van comunicar la situació a Salvament Marítim i al servei de Guardacostes de Galícia.

Un cotxe cau d'un pont de 8 metres per una cursa il·legal

Els veïns de la Corunya han vist amb sorpresa com un cotxe es va precipitar per un pont de vuit metres a la ronda d'Outeiro a les 18:oo hores. El vehicle accidentat va envestir la tanca que serveix de contenció en el pas elevat. Tractaba d'evitar xocar amb dos cotxes amb els que es va creuar que mantenien un 'pique' o cursa il·legal. Els ocupants van resultar ferits, un d'ells de gravetat.

El cotxe es va precipitar des d'una alçada aproximada d'uns vuit metres i va acabar de cap per avall a la calçada.

Les dues persones que viatjaven al cotxe sinistrat van poder sortir pels seus propis mitjans. Un d'ells se'n va anar a peu després que el cotxe impactés contra un pal publicitari. Un home gran, el seu pare, es va quedar al cotxe, va ser rescatat i també va haver de ser traslladat a l'hospital.

El vehicle es va creuar amb uns altres dos que, segons la Policia Local, estaven tenint "un pique", amb tan mala sort d'acabar sent l'únic perjudicat. Els dos vehicles han fugit i els agents tracten ara de trobar els conductors.