Busquen un menor que fa més d'una setmana que està desaparegut. L'Íker Moreno és un nen de 13 anys, resident de Barcelona, que el passat diumenge 3 de juliol va desaparèixer a Blanes, durant una excursió. Els seus familiars demanen col·laboració i difusió del cas, per tal que el menor, que necessita prendre medicació, pugui retornar al centre on resideix. 

Els fets es remunten al passat diumenge, 3 de juliol, quan l'Íker estava d'excursió a la localitat de Blanes (Selva, Girona) juntament amb els seus companys, segons ha confirmat la seva família a El Caso. El nen, de 13 anys, estava a la platja en companyia d'un amic seu, un altre menor, de 12 anys. Per causes que es desconeixen, els dos menors suposadament van escapar-se. Els Mossos d'Esquadra es troben investigant aquesta desaparició, i la família de l'Íker demana la màxima difusió del cas perquè el nen sigui trobat sa i estalvi com més aviat millor. De moment, ha transcorregut una setmana des de la desaparició, i no han rebut cap notícia seva

Iker Moreno Menor Desaparegut Blanes
La família de l'Íker demana la màxima difusió del cas per tal de localitzar el nen, que fa una setmana que està desaparegut. / Foto: Cedida per la família

L'amic de l'Íker, que també havia desaparegut, va ser localitzat a Montgat

L'Íker va desaparèixer a la platja de Blanes juntament amb un amic seu. Els familiars de l'amic també van engegar una campanya a través de les xarxes socials per tal de trobar el nen, que finalment va aparèixer el passat dijous, 7 de juliol, a Montgat, a més de 50 quilòmetres del punt on se'ls va perdre la pista. Segons ha confirmat un familiar d'aquest segon menor desaparegut, va ser precisament gràcies als cartells publicats a Twitter que un usuari de la xarxa va veure el nen i va contactar amb la policia. El company de l'Íker, no obstant això, no ha donat informació sobre el possible parador del seu amic. 

Familiars i amics del nen desaparegut demanen col·laboració per trobar-lo

Els familiars i coneguts de l'Íker, així com el club de futbol on el nen juga, el CF Barceloneta, estan fent difusió del cas i demanen la col·laboració ciutadana per trobar-lo. Els familiars de l'Íker demanen que si algú ha vist el nen, o té informació sobre el lloc on pot ser, contacti als telèfons 112, 607517976 o al 659375533. L'Íker, com s'aprecia a la foto, és un nen de pell clara, cabell curt i ulls de color marró.