Un fals osteòpata droga i viola a una pacient després d'una visita al districte de Sant Martí, a Barcelona.

Droga i viola una pacient després d'una sessió a Barcelona

La víctima va contactar el presumpte agressor a través d'una xarxa social. Llavors, la dona va acudir a la consulta - dins el domicili particular del fals osteòpata- diverses vegades fins que un dia, després d’una sessió, l'home li va oferir una beguda que, suposadament, era un relaxant muscular.

Vaso agua / PxHere

El terapeuta va oferir una beguda a la dona, que suposadament era un relaxant muscular, que li va fer perdre la consciència / PxHere

Poc després, es va trobar marejada i va perdre parcialment la consciència, moment en què el detingut va aprofitar l’estat de vulnerabilitat de la víctima per abusar-ne sexualment.

Quan la dona va recuperar plenament la consciència, i després de ser visitada mèdicament, va adreçar-se a una comissaria per presentar la denúncia dels fets.

Un fals osteòpata amb antecedents de maltractament

Després de la denúncia, els investigadors van comprovar que l’osteòpata denunciat tenia antecedents policials per fets diversos, entre ells per delictes de violència masclista, i que no estava col·legiat, motiu pel qual també se li atribueix un delicte d’intrusisme professional a més del d’abús sexual.

Camilla osteópata / Piqsels

Un fals osteòpata droga i viola una pacient a Barcelona: tenia antecedents per violència masclista / Piqsels

Finalment, el presumpte agressor, un home de 38 anys, va ser detingut a Barcelona dilluns passat, dia 19 d'abril, per agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Martí.

Llibertat amb càrrecs pel violador

Va ser acusat d'un delicte d’abús sexual i un altre d’intrusisme professional. Fins al moment, se li atribueix un únic cas d’abús sexual, però no es descarta que puguin aparèixer més denúncies.

El detingut va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Des de Mossos d’Esquadra recorden la importància d’informar-se bé abans de contractar el servei d’un professional i recomanen sempre assegurar-se que tingui una titulació oficial.