Una dona de 37 anys i resident a Eivissa ha denunciat a través de xarxes socials al famós DJ israelià Guy Gerber per drogar-la a través de submissió química per després agredir-la sexualment en una festa celebrada l'any 2013. La víctima, segons ha pogut saber El Periódico, no ha presentat de moment cap denúncia davant la policia ni la justícia per violació en aquests nou anys transcorreguts.

La noia assegura que va ser en una festa a l'illa grega de Míkonos quan va coincidir amb Gerber en una casa d'una amiga en comú el 27 de juliol. En l'any 2013, el DJ Guy Gerber ja havia assolit la fama pel seu treball i punxava música en locals exclusius de Londres, Los Ángeles i Nova York, però sobretot a Eivissa, on resideix com a músic. 

Campanya contra les violacions

Segons ha declarat la víctima, el DJ li va oferir droga. "Ell estava acabant de punxar música, així que em vaig apropar per asseure'm al seu costat. Va ser aleshores quan ell em va oferir una ratlla d'una droga estimulant i alcohol", afirma ella en les seves xarxes socials d'Instagram i Facebook. Poc després, la noia va veure com ell s'inclinava per besar-la. "Em vaig sentir totalment impactada i immediatament vaig intentar apartar-lo, però no podia moure els braços", detalla la víctima. L'últim que recorda és que l'exitós DJ la va agafar de la cintura i la va portar a una habitació de la casa. 

Ara, després de 9 anys de silenci, la noia ha iniciat una campanya contra el DJ a les xarxes titulada: "El nostre temps és ara", coincidint amb què el productor arranca una nova temporada de gira musical en una famosa discoteca d'Eivissa.

El DJ li va provocar hematomes a les cames

"Vaig recuperar la consciència unes quatre o cinc hores més tard i em vaig despertar totalment confusa al costat d'ell, en un llit", explica la jove. En aixecar-se del llit per marxar, va sentir un dolor molt intens a les cames. El resultat d'aquella nit li va provocar hematomes que es van mantenir durant tres dies. "Vaig aconseguir marxar d'aquella horrible casa i anar al vaixell on m'allotjava, fugint el més ràpid possible", relata.

Tanmateix, el DJ Guy Gerber nega qualsevol mena d'agressió sexual i ha contractat un advocat per fer front a la situació, el penalista mallorquí Jaime Campaner. Aquest, ja ha presentat una demanda de difamació contra la dona en els jutjats d'Eivissa. Segons el lletrat, les acusacions són "falses" i han generat "un important perjudici" en la imatge i honor del productor musical.

Els familiars i amics de Gerber critiquen que la dona hagi denunciat els fets davant les xarxes socials i no en una comissaria o jutjat. També que ho faci "nou anys després, just unes hores abans que el DJ actués a l'illa balear".

La víctima assegura que la va drogar amb Rohypnol

Davant les acusacions de l'entorn més proper de Gerber, la noia explica que no va denunciar l'agressió sexual a la policia perquè no recordava res perquè el DJ la va drogar amb Rohypnol - un fàrmac hipnòtic de la família de la benzodiazepina -. Aquesta droga és típica en violacions, ja que anul·la la voluntat de les víctimes.

També, segons conta la víctima, durant tot aquest temps ha tingut malsons. Aleshores, va intentar continuar amb la seva vida com si no hagués passat res. Però ara, és el moment d'explicar la veritat, segons ha declarat. "La meva intenció és evitar que més dones siguin violades com jo, i ajudar a Eivissa a convertir-se en líder en prendre una posició contra aquesta cultura tòxica".

comuniactdj
Comunicat del DJ a Instagram / @guygerber

Pel que fa al DJ, aquest assegura en un comunicat d'Instagram que va ser sexe consentit. "Aquella nit vaig punxar música fins molt tard, i recordo que la noia s'aprovava a mi per cridar l'atenció", ha assegurat. Afegeix, també, que després de mantenir la relació sexual, la noia se sentia culpable per la seva parella. "Mai més hem mantingut contacte, però sí que l'he vist, almenys, una vegada en una de les meves actuacions".