Un home mor d'un tret al pit en un vedat de caça a Piera(Anoia), segons ha pogut saber ElCaso.cat. Una colla de 39 persones va sortir aquest dissabte a realitzar una batuda menor en una zona habilitada per aquests fins. El caçador número 40 va ser abatut d'una bala al pit cap a les onze del matí. Els companys, en veure el cos sense vida del seu col·lega van trucar automàticament als Mossos d'Esquadra, que van traslladar-se fins al lloc i van confirmar el decés.

Els Mossos han comissat 40 escopetes

La policia catalana va prendre declaració a totes les persones que havien anat a la cacera amb l'individu mort. Però la sorpresa va ser majúscula en veure que no quadraven les versions sobre el que probablement hauria succeït aquell matí en una zona aïllada de Piera. Tot apunta a una bala perduda o un tret accidental entre caçadors, que va acabar al pit de l'home provocant-li una mort pràcticament instantània. Aquesta és la principal hipòtesi.

Els Mossos d'Esquadra han comissat un total de 40 escopetes, segons han apuntat a aquest mitjà, i investiguen els fets. En aquests moments, els agents no han realitzat cap detenció i encara estan fent les perquisicions i indagacions necessàries per tal de saber què va passar aquest dissabte pel matí al vedat de caça de l'Anoia. 

Un altre accident de caça a Catalunya fa un mes

Fa tan sols un mes, a la Vall d'Aran, uns caçadors van matar un home d'uns 80 anys quan passejava per una zona propera al vedat de Canejan. Un dels tiradors va disparar i malauradament el tret va impactar mortalment contra l'individu d'edat avançada que es trobava caminant però que no participava a la batuda, tal com va avançar aquest mitjà. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i, tal com va apuntar-se en un primer moment, va ser un decés accidental.