Una bala perduda acaba amb la vida d'un home d'uns 80 anys a la Vall d'Aran. Aquest dissabte al matí, cap a un quart de dotze, s'ha patit un tràgic accident en una zona boscosa de Canejan, al terç dels Quate Lòcs. Els fets s'emmarquen dins d'una cacera que s'estava realitzant al municipi pirinenc, quan un caçador ha disparat i malauradament el tret ha impactat mortalment contra l'individu d'avançada edat que es trobava per la zona però que no participava a la batuda, segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra a ElCaso.cat

L'home ha mort tot i els esforços dels equips d'emergències

El tret accidental ha provocat la mort de l'home d'avançada edat que, pel que sembla, tan sols estava passejant per la zona. És a dir, no participava en la cacera. Aquesta és la principal hipòtesi dels Mossos d'Esquadra en aquests moments, que han obert una investigació per esclarir les causes de l'incident. L'alerta, no obstant, l'han rebut aquest dissabte al matí, a les 11.22 hores, els Pompièrs-Emergéncies i els Agents de Miei Ambient deth Conselh Generau d’Aran. Immediatament, s'han desplaçat fins a la zona d'Hèisha Barrada, a Canejan, amb un helicòpter de rescat i una dotació del Grup de Rescat de Muntanya (GRM) dels bombers aranesos, a més d'una patrulla del cos mediambiental i de la policia catalana.

Tanmateix, no s'ha pogut fer res per salvar la vida de l'home, que ha mort poc després de rebre el tret. El decés, segons apunten fonts de Mossos d'Esquadra a aquest mitjà, seria accidental. La investigació continua oberta. Des del govern del Conselh Generau d'Aran han fet arribar les seves condolences a la família i amics de l'ancià d'uns 80 anys mort per una bala perduda a Canejan aquest matí.