La llista de sospitosos de la mort i desaparició de l'Esther López a Traspinedo (Valladolid) cada vegada és més reduïda. Un dels seus amics ha quedat descartat de la llista, ja que la Guàrdia Civil ha pogut saber que té coartada. Ramón el Manitas i l'Óscar, l'última persona que la va veure amb vida, continuen estant en el punt de mira. Segons expliquen fonts de la investigació, només calen dues proves més per saber qui és el responsable de la mort d'aquesta jove de 35 anys.

El 12 de gener, Esther López de la Rosa va pujar al cotxe amb dos amics: el Carolo i l'Óscar. Van anar a una zona del municipi per consumir drogues i, posteriorment, van deixar el Carolo a casa seva.

Esther López de la Rosa / Redes sociales

La llista de sospitosos de la mort de l'Esther López de la Rosa a Traspìnedo (Valladolid) cada vegada és més petita i els investigadors estan a prop de saber qui la va matar / Xarxes socials

Van trobar el seu cadàver en una cuneta de la carretera a Traspinedo

L'Esther i l'Óscar van començar a discutir, ja que ella volia continuar de festa, però ell no. Va ser llavors quan l'home la va deixar al mig de la carretera de matinada i se li va perdre completament el rastre, fins que, al cap de 24 dies, van trobar el seu cadàver en una cuneta en estranyes circumstàncies.

Ramón el Manitas, l'únic detingut per la mort de l'Esther López de la Rosa

Tot i que l'únic detingut pels fets va ser Ramón el Manitas, l'Óscar i el Carolo estaven en el punt de mira dels investigadors, ja que van ser les últimes persones en veure amb vida l'Esther. Així i tot, no hi havia ni proves ni indicis suficients per arrestar-los.

El Carolo ja no està en el punt de mira de la Guàrdia Civil

Eren sospitosos perquè, igual que el Ramón, havien ocultat dades a la Guàrdia Civil i tenien algunes contradiccions en els seus testimonis. Així i tot, els agents van poder comprovar que el Carolo tenia coartada i que estava a casa seva quan l'Esther va desaparèixer. El Carolo ha tingut una actitud col·laboradora en la investigació que, sumada a la coartada, fa que ja no sigui un dels sospitosos de la mort d'aquesta jove de 35 anys.

Els principals sospitosos per la Guàrdia Civil

Així doncs, els noms més rellevants que apareixen a la llista de sospitosos són dos. El primer, Ramón el Manitas, tot i que la Guàrdia Civil cada vegada té més clara la seva innocència, no es descarta cap hipòtesi, ja que no seria la primera vegada que hi ha un gir inesperat en la investigació. D'altra banda, també sospiten de l'Óscar, ja que va ser l'última persona que la va veure amb vida.

Dues proves per saber qui és el responsable de la mort de la jove de Valladolid

La investigació està sota secret de sumari i, per tant, és molt complicat saber més detalls d'aquest cas. Segons explica Okdiario, quan es corroborin dues proves més, ja sabran qui és el responsable de la mort i desaparició de l'Esther i, per tant, és qüestió de temps que surti a la llum l'autor dels fets.