El cas de la mort de l'Esther a Traspinedo (Valladolid) no para de fer girs inesperats. Segons els metges forenses, algú va moure el seu cos, com a mínim, 24 hores després que morís, un fet que fa saltar totes les alarmes, ja que els guàrdies civils treballaven amb la hipòtesi que el cos de la jove de 35 anys havia estat gairebé un mes abandonat a la cuneta, uns fets que ara es tornen a posar en dubte

L'Esther va desaparèixer el 12 de gener a Traspinedo i el 5 de febrer van trobar el seu cadàver en estranyes circumstàncies en una cuneta d'una carretera. Els agents tenien dues hipòtesis principals sobre la taula: un crim o un accident, però ara tot ha tornat a canviar.

Les dues hipòtesis de la mort de l'Esther: un crim o un accident

La primera: que algú havia posat el seu cos expressament a la cuneta hores per tal que fos trobat. La segona: que hagués estat víctima d'un accident de trànsit i que el seu cadàver hagués estat a la cuneta els 24 dies de desaparició sense que ningú la veiés, una hipòtesi poc probable, però no impossible.

Diversos veïns que passegen per la zona diàriament expliquen que si el cos de la jove de 35 anys hagués estat sempre allà, l'haurien vist. Així i tot, els guàrdies civils pensaven que el més probable era la hipòtesi de l'accident i que ningú hagués vist el cos els dies que va estar desapareguda. 

Esther López de la Rosa / Redes sociales

Els metges forenses expliquen que algú va posar el cos de l'Esther a la carretera de Traspinedo (Valladolid) on va ser trobat, com a mínim, al cap de 24 hores de la seva mort / Xarxes socials

Algú va posar el seu cos a la cuneta al cap de, com a mínim, 24 hores

No obstant això, els metges forenses ara pensen que el cos de l'Esther va ser posat a la cuneta de la carretera, com a mínim, 24 hores després de la seva mort, segons expliquen fonts consultades per Okdiario, on asseguren que la jove de Traspinedo va estar en una posició diferent de quan va ser trobada les hores posteriors a la mort, motiu pel qual els policies pensen que estava en un altre lloc i que va ser posada a posteriori.

Esther López de la Rosa

Així doncs, el cos de l'Esther López de la Rosa va ser posat a la cuneta on va ser trobat, com a mínim, 24 hores després de la seva mort. Així doncs, els investigadors cada vegada tenen més clar que el seu cadàver no va estar tants dies allà sense que ningú la veiés.

El cas està sota secret de sumari i no es descarta cap hipòtesi

Es tracta d'un dels casos més complicats dels darrers anys i totes les línies d'investigació estan obertes. El cas està sota secret de sumari i els amics i familiars de la víctima han demanat que els culpables confessin i expliquin detalladament què va passar aquella nit de gener en aquest municipi de poc més de 1.000 habitants.