Simon Leviev, conegut popularment com l'Estafador de Tinder, ha estat víctima de la seva pròpia trampa. Una noia ha aconseguit robar-li més de 5.500 euros en una estafa. L'ha enganyat fent-li creure que treballava per Instagram i que li verificaria el seu perfil a canvi de 6.000 dòlars i l'home ha picat, uns fets que han sorprés a tothom tenint en compte l'àmplia experiència del Simon aquest tipus d'estafes.

Simon Leviev s'ha fet famós gràcies al documental El Estafador de Tinder, on s'explica detalladament com aquest home enganyava a les víctimes a través d'aquesta xarxa social de cites. El modus operandi d'aquest jove de 32 anys era sempre el mateix: es feia passar per una persona amb un alt poder adquisitiu, un fill d'un milionari.

Les mentides de Simon Leviev, l'Estafador de Tinder

Feia creure a les víctimes que tenia una vida plena de luxes i que era una persona molt important i, sota aquest pretext, els estafava grans quantitats de diners. De fet, va estar condemnat a tres anys de presó per aquests fets. L'home és natural d'Israel i, quan va complir la condemna, va tornar al seu país d'origen per canviar-se el nom i continuar estafant a les víctimes amb una altra identitat

Timador de Tinder / Archivo

L'estafador de Tinder ha estat víctima d'una estafa: una noia li ha robat 6.000 dòlars a través d'un engany per verificar el seu compte d'Instagram / Arxiu

Una noia roba 6.000 dòlars a Simon Leviev i es fa viral

Després del boom d'aquest documental, Simon Leviev s'ha fet molt popular i ha aprofitat la fama tot el que ha pogut. No obstant això, la seva necessitat de fer-se famós li ha sortit molt cara i ha estat víctima de la seva pròpia medicina. Una dona l'ha enganyat per xarxes socials i li ha robat ni més ni menys que 6.000 dòlars.

Es fa passar per una treballadora de l'empresa de Mark Zuckerberg

Tot va començar quan el Simon volia verificar el seu perfil d'Instagram. Una jove va contactar amb ell i li va fer creure que treballava per l'empresa de Mark Zuckerberg, que controla Facebook i Instagram. Després de fer diverses videotrucades amb ell, li va dir que podia verificar el seu compte d'Instagram, però que li havia de fer dos pagaments de 3.000 dòlars.

Una sèrie de Netflix basada en el modus operandi d'aquest estafador

Tot i l'àmplia experiència d'aquest jove de 32 anys en estafes, ha estat estafat, uns fets que s'han viralitzat després de l'èxit del documental de Netflix basada en la vida del Simon, que encara no dona crèdit a l'engany que ha patit. L'Estafador de Tinder s'ha posicionat entre els documentals més vistos de la plataforma digital.