Una gran batuda policial penetra a la famosa discoteca City Hall de Barcelona, als peus de la plaça de Catalunya. Segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, un total de 128 policies dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de la capital catalana, juntament amb Inspecció de Treball, han entrat a l'establiment d'oci nocturn mentre s'estava celebrant una festa gai, la Dirty Disco Party. Aquesta celebració de l'ambient barceloní és caràcter setmanal i es realitza al local de la Rambla de Catalunya, números 2 i 4, tots els divendres. L'entrada policial ha acabat amb set persones detingudes per un delicte contra la salut pública.

Els fets han tingut lloc aquesta nit, ja de dissabte, quan els agents dels dos cossos policials van activar el dispositiu a les portes del City Hall, que va començar a la mitjanit i va acabar cap a dos quarts de quatre de la matinada. Tal com relaten fonts policials a aquest mitjà, l'objectiu era comprovar el consum de substàncies, atès que tenien evidències que podria haver-hi un focus a la discoteca, així com controls d'horaris de l'establiment i d'altres activitats delictives. En total, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona van identificar 367 persones que es trobaven a la Dirty Disco Party, van arrestar set persones i van denunciar 28 més per possessió d'estupefaents.

Droga intervinguda al City Hall de Barcelona / CME
Droga intervinguda al City Hall de Barcelona / CME

Tot i el gran operatiu, la majoria de persones identificades pels agents no portaven droga a sobre en el moment que van haver de rendir comptes davant dels agents. Això es deu, molt probablement, perquè en veure la policia gairebé tots van llençar al terra les substàncies que duien a les butxaques. Tant és així, que una gran part dels narcòtics intervinguts van ser recollits pels agents del terra de la discoteca en bosses petites o envasos, en el cas de tractar-se, presumptament, d'estupefaents líquids.

Altres infraccions administratives i de treball al City Hall

Inspecció de Treball també va denunciar l'establiment per tres infraccions de treball que podrien estar relacionades amb problemes a l'alta de la Seguretat Social dels Treballadors o regularitzacions de contractes. Respecte a la Guàrdia Urbana, els agents van imposar quatre sancions per infraccions relacionades amb temes administratius, com ordenances municipals o llicència d'activitat.