El jugador del Bayern Thomas Müller i la seva dona han estat acusats de maltractament animal després d'obligar als seus cavalls a fer "actes sexuals antinaturals", que han comportat greus lesions sobre les quals van mentir i que han avivat la polèmica ja generada per Kurt Zouma, el futbolista del West Ham que va penjar a les seves xarxes socials vídeos pegant una pallissa a un dels seus gats.

El futbolista Thomas Müller, acusat de maltractament animal

L'organització alemanya PETA (Persones pel Tracte Ètic dels Animals), ha denunciat el futbolista Thomas Müller i la seva dona Lisa per haver presumptament obligat els cavalls que tenen a mantenir el que ells han denominat "relacions sexuals antinaturals". El motiu d'aquest maltractament era obtenir el rendiment més gran possible de l'esperma dels animals, que es ven per dosi i amb els quals fan negoci.

Thomas Müller i la seva dona amb un dels seus cavalls / RRSS

Thomas Müller i la seva dona amb un dels seus cavalls / RRSS

Segons la informació que es té fins ara, cada ejaculació pot vendre's per almenys 200 euros, havent-hi un mercat internacional molt potent on, en funció de la raça i l'edat del cavall, aquest producte està molt cotitzat. Tanmateix, sembla que Müller i la seva parella van traspassar els límits, donant lloc a una investigació que va començar el 2020, quan un dels cavalls més preuats del matrimoni va patir una lesió poc abans de l'època de reproducció.

Obliga els seus cavalls a "actes sexuals antinaturals"

Segons el mitjà Daily Mail, el futbolista alemany i el seu equip van argumentar que el poltre s'havia lesionat en una caiguda, encara que després es descobria que la raó real era l'excés de pràctiques sexuals a què el sotmetien per aconseguir una altra de les dosis que després venien congelades. L'organització animalista denunciava en un comunicat: "És horrible que obliguin els cavalls a realitzar actes sexuals antinaturals per beneficiar-se'n".

La investigació haurà d'aclarir ara les causes de la lesió del cavall, així com revisar la resta d'animals i interrogar els possibles implicats i testimonis per aconseguir arribar al fons de l'assumpte i posar fi al maltractament animal per part d'aquest important jugador. Desgraciadament, no és el primer futbolista internacional esquitxat per un escàndol d'aquest tipus. De fet, fa tan sols una setmana sortien a la llum les imatges gravades per Kurt Zouma, el defensa central de l'equip britànic West Ham United.

Nou escàndol rere els vídeos de Zouma pegant els seus gats

En els vídeos filtrats i presumptament gravats pel germà de l'esportista, es podia llegir el text "ça commence" (això comença) i unes dures imatges de Zouma donant puntades de peu i colpejant els seus gats davant d'un nen petit. Davant de l'escàndol de la publicació de les imatges, l'equip suspenia el jugador de sou durant dues setmanes, uns 300.000 euros que es van destinar a una ONG de protecció d'animals. A més, els gats van passar a ser custodiats per l'Organització Britànica Protectora d'Animals, la RSPCA, i el mateix club condemnava els fets i actitud del jove.

Poc després, el mateix Zouma va decidir parlar sobre els fets i disculpar-se per les seves accions, que considerava que no tenia excuses i que lamentava "sincerament", així com assegurava que els gats estaven bé i que no havien patit danys en la qual cosa ell cridava un "incident aïllat" que "no tornarà a succeir".