La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home per ser el presumpte autor d'un delicte d'abús sexual, segons informa el portal web de Betevé. L'arrestat, que es trobava dins l'aigua, aprofitava que ningú el veia per fer tocaments i assetjar a diverses noies que estaven passant un dia calorós a la platja del Somorrostro, a la Barceloneta.

Els usuaris van observar un comportament sospitós

Els fets van tenir lloc el matí del passat dilluns al voltant de les 11.00 hores. Va ser gràcies a un grup de ciutadans que també estaven a la platja que la Guàrdia Urbana va detenir el presumpte agressor. Els testimonis dels fets van alertar a una patrulla del Grup de Platges —encarregats de la seguretat a les platges catalanes—sobre una persona que tenia comportaments sospitosos d'abús dins l'aigua. Posteriorment, el Grup de Platges va trucar als agents de la policia de Barcelona, els quals van enviar una patrulla. 

Detingut per abús sexual

En arribar al lloc, la Guàrdia Urbana va localitzar el presumpte agressor en el lloc on indicaven els testimonis i van procedir a la seva detenció per un delicte d'abús sexual. Els agents ho han anunciat a través de la xarxa social de Twitter i han assegurat que no toleraran cap conducta d'aquesta mena.

Més casos d'abusos a Barcelona

És el segon cas que es coneix per un delicte d'abús sexual a la ciutat de Barcelona. Ahir, els Mossos d'Esquadra van detenir un home per abusar sexualment d'un noi de 16 anys a l'interior d'un autobús metropolità de Barcelona. El presumpte autor dels fets va començar a assetjar la víctima, va demanar-li el seu número de telèfon i va abusar sexualment d'ell fent-li tocaments. El menor va poder baixar ràpidament del bus i va decidir denunciar els fets a una comissaria dels Mossos.