Cap espai sembla lliure d’actituds violentes contra el col·lectiu LGTBI. El passat 29 de juny un agent de la Policia Nacional que estava a la platja del pont del Petroli de Badalona, fora de servei, va ser agredit per dos joves quan va intentar aturar un atac homòfob contra un home de 41 anys que també estava a la platja. Segons ha detallat el cos policial en una nota de premsa, l’agent estava fora de servei a la platja descansant quan va detectar que dos joves, de 17 i 18 anys, els dos de nacionalitat marroquina, proferien insults clarament homòfobs contra un altre jove estava estirat en una tovallola a la platja

Abans que el policia, un altre home que va veure l’atac es va acostar als homes per fer-los aturar la seva actitud, que estaven fent crits i insultant els joves gais. Els dos agressors, però, lluny d’aturar la seva actitud, es van tornar més agressius i fins i tot van començar a donar-los cops. Va ser llavors quan l’agent de la Policia Nacional que estava fora de servei va acostar-se fins a la posició de l'home atacat i va intentar aturar la batussa, identificant-se com a policia i interposant-se entre agressors i víctimes.

L'agent de la policia espanyola ferit amb cops de puny i esgarrapades 

Els dos agressors, altre cop, sense cap intenció d’aturar la seva actitud violenta, van abalançar-se sobre el policia, iniciant una baralla on el policia va rebre diversos cops de puny i esgarrapades a la cara quan en va poder fer caure un a terra. L’altre home agressor va seguir donant cops al policia, fins que va arribar una patrulla dels Mossos d’Esquadra, que amb la col·laboració de l’agent de la Policia Nacional fora de servei van poder detenir-los. En la batussa no només va resultar ferit l’agent de la policia espanyola, un dels dos agents dels Mossos d’Esquadra que van intervenir en l’incident també va resultar ferit; els dos van haver de ser atesos en un centre mèdic, si bé les agressions no revesteixen gravetat. 

Els dos joves van ser detinguts i traslladats a la comissaria de Badalona, on després de ser interrogats, van ser entregats al jutge de guàrdia de la ciutat, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Segons han explicat els Mossos d’Esquadra, els dos homes van quedar imputats pels delictes d'atemptat contra agents de l'autoritat, resistència i desobediència, lesions lleus i un delicte d'odi, pels insults contra l'home.